warhead Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 ja nerikam ze me nuti se na ten smejd server koukat ale stve me kdyz se chci jenom juknout na zpravy a ten blbecek mi ho kazdejch pet minut cpe ze se mam podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 s-talker: A kdo ti prosimte rekl, ze sledovanost se meri jen peoplemetry? To je asi tak 15let stary prezitek, ktery kdysi uvedl Vladimir Zelezny v poradu Volejte rediteli. Od te doby se to tahne... Sledovanost se dneska meri dost slozitymi zpusoby... Precist si o tom muzes napriklad na specializovanych webech, ktere se tim zabyvaji, napriklad radiotv.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Nad tím jsem tuhle zrovna přemýšlel jakým způsobem se to měří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 přesně tak...to mě víc štve ČT, které musíme platit pitomý poplatky a je jedno, jestli to třeba vůbec nesledujeme. Já ČT zapínám pouze když tam běží Simpsnovi, jinak je stále vyplá ale prostě platit musí každej a oni si prachy rozhazujou ve velkým - viz třeba Hodina Pravdy, pokuty, ... a vidíš, na to jsem úplně zapoměl. tak toto, toto mně dráždí neskutečně. Protože kdybych si mohl svobodně rozhodnout, jestli to chci koupit nebo ne, tak bych si to nekoupil, protože komerční je grátis a navíc je pravda, že vlastně TV ani nepotřebuju. Takže to, že to musím platit mně mrdá neskutečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak já teda na Novu koukám ,protože je tam Lucka a pěkně stavěná sportačka Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jak si tu notujete, mi připomíná jednu scénu ze Smrtonosný zbraně 4 - tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jak si tu notujete, mi připomíná jednu scénu ze Smrtonosný zbraně 4 - tady lol mazec:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 komerční určitě grátis není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Nad tím jsem tuhle zrovna přemýšlel jakým způsobem se to měří! to ti řeknu úplně přesně! Ti co jsou zrovna na obrazovce to nenápadně počítaj kdo všechno sedí na křesle před telkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Ja Novu nevyhledavam, TV celkove nevyhledavam, koukam v poradi jako MichalF az na ty sporty! Na Novu pouze pro to, ze se tam objevuje jeden moderator pro Severni Cechy, ktery je v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Davon : ty voe ty si vlezprdelka .... toho kdyz tam vidim tak hned prepinam na konkurenci :D ... kecam ... rikam mlady ze ho znam ze je z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 MichalF: Posli foto mlady a dej ji moje cislo jestli me kdyztak chce znat taky davon: Splhnul sis Nemyslel jsi ale kolegu, ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nepucim :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ale ja nechtel "pucit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 TV nova dala reportaz, ze chodci maji na prechodech prednost pred auty a kolik jich bylo mrtvich druhy den, kdyz kazdy se ani nerozhledl a sel na prechod, i kdyz auto bylo od nej metr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 MichalF: Posli foto mlady a dej ji moje cislo jestli me kdyztak chce znat taky davon: Splhnul sis Nemyslel jsi ale kolegu, ze ne Dlabaja, jsi to ty ne?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Ne ne, ja jsem BreBerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 :smich: :smich: :specool: :specool: Takze bych to videl na jeho prezdivku... (ktera se s nim nese) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Neeee, tak mu rikam jenom ja A Jura ma presdivku Dlabajaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Skurvený motorky slavili jsme moje narozeniny a kamárad odjel a už se nevrátil http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/motorkar-bo...-nemocnici.html . Doufám že jsi u toho nebyl. Nemůžu tomu uvěřit. Lidi kašlete na motorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Smutny ! Co se vlastne stalo uz se vi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Prostě někam z ničeho nic odjel a pak se dlouho nevracel tak jeho brácha ať mu jdu otevřít že se po něm jde podívat, že nezvedá telefon, a už se nevrátili tak jsme si mysleli že šli domu a ráno jsme se to dozvěděli. Jeho matka se zhroutila a je v nemocnici. Furt jsme tomu nemohli věřit. Jel pro jednu holku a ta si pamatuje jen že předjížděl auto a pak jak jí budí nějaká ženská. Je tam prý velká brzdná dráha. Zlej sen jen si pamatuju jak se mě ptá jestli jsou otevřená vrata. Měl tu motorku chvilku tyhle prázdniny si jí koupil. Silná motorka. Strašný. Nejhorší bylo když si dneska šli jeho táta s bráchou ke mě pro jeho tašku. Kašlete na motorky. Motorka je prostě průser. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Vina není v motorce, ale jsme jen chybující tvorové. Je mě líto tvýho kamaráda :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 taky jsem motorkář , je mi líto každého kdo za to nemohl . motorky jsou fajn , ten kdo jezdí si to vybral sám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.