Přejít na obsah

TV Nova

culda

Doporučené příspěvky

s-talker: A kdo ti prosimte rekl, ze sledovanost se meri jen peoplemetry? :) To je asi tak 15let stary prezitek, ktery kdysi uvedl Vladimir Zelezny v poradu Volejte rediteli. Od te doby se to tahne... Sledovanost se dneska meri dost slozitymi zpusoby... Precist si o tom muzes napriklad na specializovanych webech, ktere se tim zabyvaji, napriklad radiotv.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak...

to mě víc štve ČT, které musíme platit pitomý poplatky a je jedno, jestli to třeba vůbec nesledujeme. Já ČT zapínám pouze když tam běží Simpsnovi, jinak je stále vyplá :) ale prostě platit musí každej a oni si prachy rozhazujou ve velkým - viz třeba Hodina Pravdy, pokuty, ...

a vidíš, na to jsem úplně zapoměl. tak toto, toto mně dráždí neskutečně. Protože kdybych si mohl svobodně rozhodnout, jestli to chci koupit nebo ne, tak bych si to nekoupil, protože komerční je grátis a navíc je pravda, že vlastně TV ani nepotřebuju. Takže to, že to musím platit mně mrdá neskutečně.

Odkaz ke komentáři

Prostě někam z ničeho nic odjel a pak se dlouho nevracel tak jeho brácha ať mu jdu otevřít že se po něm jde podívat, že nezvedá telefon, a už se nevrátili tak jsme si mysleli že šli domu a ráno jsme se to dozvěděli. Jeho matka se zhroutila a je v nemocnici. Furt jsme tomu nemohli věřit.

Jel pro jednu holku a ta si pamatuje jen že předjížděl auto a pak jak jí budí nějaká ženská.

Je tam prý velká brzdná dráha.

Zlej sen jen si pamatuju jak se mě ptá jestli jsou otevřená vrata.

Měl tu motorku chvilku tyhle prázdniny si jí koupil. Silná motorka. Strašný.

Nejhorší bylo když si dneska šli jeho táta s bráchou ke mě pro jeho tašku.

Kašlete na motorky. Motorka je prostě průser.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...