VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Chcel by som si dať disky na zimu na Octaviu RS 16". Len nie som znalec a tak netuším, ktoré by som si tam mohol dať. Konkrétne ma zaujíma číslo za ET. V techničáku mám ET42. Je možné tam dať aj iné disky ako s týmto označením? napríklad s ET35. Ďakujem za vaše odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 V podstate tohle resti nemusis do ty doby,dokud nehodlas nasazovat v zime retezy..Po debatach s nekolika lidma jsem zjistil,ze kdyz das origo plechace 6,5x16",tak nedas retezy,protoze Ti zustane malo mista mezi tlumicem a kolem.Ja je mel,a je fakt,ze tam bylo mista malo,nicmene v praxi jsem to nezjistil,protoze sem retezy nepotreboval..Nicmene skodovka jako zimaky na ORS prodavala rafky 5,5x16" tusim ET35 .Ted je na aute na zimu mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Pýtal som sa hlavne kvôli tomu, či ich tam vôbec dostanem. Kamarát má RSu a 16" noname disky tam nemohol dostať. Dopredu sadli, ale v zadu ich nedal kvôli brzdám. Z toho usudzujem, že nie každá 16tka tam padne Nerád by som kúpil disky a mal ich iba odložené - reťaze neplánujem Editováno: 4. Září 2008, autor: VL@DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ball Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Mám na zimní obutí 215/45/17 na el. kolech,nasadit na řetězy na tyto kola není níc snadného,ale jde to.jenom je potřeba lopatka a velká trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Daj 17 ky 16 ky s ET 35 bez problémov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.