Paul Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 http://www.mestopv.cz/files/Urad/Radn_list...RL06-oprava.pdf na stránce č.12 je o tom trochu napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 tak jsem jel dneska z Blanska do Olomouce, navi mně vedla přes jakési prdele kolevá Prostějova a Vyškova, stacionárů jak najebáno. Všechny v poho, ale v jedné prdeli naráz kukám a bliká na mně číslo 75. Tak jsem to zahamstnul a pokleslo to někam na 50. Tak jsem zvědav, jestli to fotí ihned jak jsi v dosahu nebo až jak se přiblížíš. To byla sice obec, ale nalevo pole a napravo snad dva baráčky, tak jsem akorát z nějakých cca 140-150 sundal nohu z plynu jak byly esíčka před tou vesnicou a že tam byla cedula obce, tak jsem to nechal brzdit motorem. Kamera nad radarem byla. Pokud to nefotí hned jak tě radar indikuje, tak jsem docela briskně reagoval, tak snad nic. Nevíte kdy to tak fotí? Protože většinou mají dosah jak kráva, ale nemyslím, že fotí hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 pokud není blesk foto není, stacionáry blískaj i ve dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Valentine One plus laserovou rušičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 no tak záblesku jsem si nevšimnul, ale to nemůžu vyloučit, že jsem ho jen neviděl. To musí bejt nějakej novej, protože v databázi radarů není, navi nic nehlásila. Jak moc to blejske? Jde to přehlídnout nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 sem se kouknul do mapy a bylo to někde mezi Jedovicemi a Prostějovem, cestou přes Plumlov. Řekl bych někde kolem Plumlova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Valentine One plus laserovou rušičku... toto je ti v PV k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) od Drahan až do PV nikde žádnej radar není ani měřící tabule. včera jsem tam jel. a záblesky nepřehlídneš je to hodně ostrý i ve dne Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 jak jezdím s tou navi, tak mně moc nezajímá kde jsem. Byl tam takovej úsek celkem jen s mírnýma zatáčkama, docela dlouhej, pak myslím cedula obec, nikde nic, klesání a takový esíčko a do té rovinky s radarem byla pravotočivá tak 70-80°. Tak nějak si to pamatuju. Ale že jsem celkem spěchal a z Boskovic do Olomouce na Novosadskou jsem ušetřil půl hodiny oproti tomu jak dlouho to mělo trvat dle navi, tak jsem čučel jen na cestu a okolní provoz. Ještě si pamatuju, že jsem pak jel lesem, mírně z kopečka, pak větší sklon dolů, ostrá pravotočivá, napravo les, na levo pak pole. V té zatáčce cesta silně rozšířená. Tam si pamatuju jsem musel dost brzdit, protože jsem tam mazal cca 180. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 koukám na mapy ve foto verzi, možná by to mohla být ta Otíněves. Ale je to s otazníkem. Jen si pamatuju, že ta značka obce byla někde ještě v polích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 je v Otíněvesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Od noveho roku musi byt pri mereni oznaceny info cedulema, uz sou v prostejove vsude ? ...jinak ty traffipaxy co meri smyckama ve vozovce na to leda poi body v navi, asi mate hodne uplatnych lidi na radnici, pac si to mesto zrizuje samo na vlastni naklady-instalaci (radar/mytnice je zapujcen) a navic zpracovava si to centrala f. Czechradar v praglu a +-60% pokut jim de do kapsy ...tomu se rika podnikani, holt majitele povolanim lobiste se nezaprou.. Editováno: 7. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 asi budu jeste vice jezdit na motorce. V lete jsem pres Prostejov parkrat jel. tak 60km/h +- ... cosi me fotilo, ale nic neprislo )) Holt v helme mi neni videt do obliceje V aute i na motorce mam antiradar a zacinam uvazovat o te rusicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 cedule nikde v PV nejsou rušička ti ma toto nepoůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 na mně tudle někde tam u vás vkolem přerova jeden stacionár bliknul a bylo na něm rychlost 54. Jednak to maj asi soudruzi nastaveno nějak namálo a druhak si s tím bez cedule můžou vytřít prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Rušička ti na to pomůže,protože stacionáry jsou Laser a je to vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 stacionáry v PV jsou smyčkovy, žádnej laser - a je to taky vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Na traffipax s indukcnima smyckama ve vozovce nepomuze nic, leda poi v navi... K prostejovu, od noveho roku musi byt vsechna merena mista schvalena PCR a byt oznacena celuli mereni.. jinak je to neprukazne.. Zajmavej clanek: http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezpl...-1-1-2009/15717 http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezpl...ovem-roce/16128 http://zpravy.idnes.cz/mesta-nebudou-merit...32147_domaci_dp Editováno: 10. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 na mně tudle někde tam u vás vkolem přerova jeden stacionár bliknul a bylo na něm rychlost 54. Jednak to maj asi soudruzi nastaveno nějak namálo a druhak si s tím bez cedule můžou vytřít prdele. Nebyla to spis jen informacni cedule, nekdy i bliknou, ale nemeri je to na pasivni mereni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Pasivni měření je fakt nakokot.Na to není nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to uz zbyva treba transparentni lcd pres spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 nebo - http://www.photo-blocker.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jeste jsem tu znacku, ktera oznamuje mereni rychlosti MP nikde nevidel mereni bez ni = poruseni zakona - t.j. nepripustne ziskani dukazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja si skrz ty radary koupil antiradar za 15 tycek a k hovnu,nebere to..jsem to nevedel,hold za blbost se plati..ale ted uz vim kde jsou vsechny tak jsem opatrnej..uz jednou me blejsknul,jel jsem 58,tak mi poslali fotky a chteli jen vedet kdo to ridil.. pokutu jsem nedostal zadnou a body nevim,nezajimal jsem se o to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.