Přejít na obsah

Radary Prostějov

Vaša

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

tak jsem jel dneska z Blanska do Olomouce, navi mně vedla přes jakési prdele kolevá Prostějova a Vyškova, stacionárů jak najebáno. Všechny v poho, ale v jedné prdeli naráz kukám a bliká na mně číslo 75. Tak jsem to zahamstnul a pokleslo to někam na 50. Tak jsem zvědav, jestli to fotí ihned jak jsi v dosahu nebo až jak se přiblížíš. To byla sice obec, ale nalevo pole a napravo snad dva baráčky, tak jsem akorát z nějakých cca 140-150 sundal nohu z plynu jak byly esíčka před tou vesnicou a že tam byla cedula obce, tak jsem to nechal brzdit motorem. Kamera nad radarem byla. Pokud to nefotí hned jak tě radar indikuje, tak jsem docela briskně reagoval, tak snad nic. Nevíte kdy to tak fotí? Protože většinou mají dosah jak kráva, ale nemyslím, že fotí hned.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jezdím s tou navi, tak mně moc nezajímá kde jsem. Byl tam takovej úsek celkem jen s mírnýma zatáčkama, docela dlouhej, pak myslím cedula obec, nikde nic, klesání a takový esíčko a do té rovinky s radarem byla pravotočivá tak 70-80°. Tak nějak si to pamatuju. Ale že jsem celkem spěchal a z Boskovic do Olomouce na Novosadskou jsem ušetřil půl hodiny oproti tomu jak dlouho to mělo trvat dle navi, tak jsem čučel jen na cestu a okolní provoz. Ještě si pamatuju, že jsem pak jel lesem, mírně z kopečka, pak větší sklon dolů, ostrá pravotočivá, napravo les, na levo pak pole. V té zatáčce cesta silně rozšířená. Tam si pamatuju jsem musel dost brzdit, protože jsem tam mazal cca 180.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Od noveho roku musi byt pri mereni oznaceny info cedulema, uz sou v prostejove vsude ?

...jinak ty traffipaxy co meri smyckama ve vozovce na to leda poi body v navi, asi mate hodne uplatnych lidi na radnici, pac si to mesto zrizuje samo na vlastni naklady-instalaci (radar/mytnice je zapujcen) a navic zpracovava si to centrala f. Czechradar v praglu a +-60% pokut jim de do kapsy ...tomu se rika podnikani, holt majitele povolanim lobiste se nezaprou..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Na traffipax s indukcnima smyckama ve vozovce nepomuze nic, leda poi v navi...

K prostejovu, od noveho roku musi byt vsechna merena mista schvalena PCR a byt oznacena celuli mereni.. jinak je to neprukazne..

Zajmavej clanek:

http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezpl...-1-1-2009/15717

http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezpl...ovem-roce/16128

http://zpravy.idnes.cz/mesta-nebudou-merit...32147_domaci_dp

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

na mně tudle někde tam u vás vkolem přerova jeden stacionár bliknul a bylo na něm rychlost 54. Jednak to maj asi soudruzi nastaveno nějak namálo a druhak si s tím bez cedule můžou vytřít prdele.

Nebyla to spis jen informacni cedule, nekdy i bliknou, ale nemeri je to na pasivni mereni...

Odkaz ke komentáři

ja si skrz ty radary koupil antiradar za 15 tycek a k hovnu,nebere to..jsem to nevedel,hold za blbost se plati..ale ted uz vim kde jsou vsechny tak jsem opatrnej..uz jednou me blejsknul,jel jsem 58,tak mi poslali fotky a chteli jen vedet kdo to ridil.. pokutu jsem nedostal zadnou a body nevim,nezajimal jsem se o to...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...