Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

domluvili se s Bobíkem, že na srazy budou jezdit střídavě, že pohromadě dělaj ostudu lol

Mno jo, pánové, co vorlajz, ale jmelí... :D

Mimochodem, v pátek se mnou nepočítejte určitě, to razím na sever (cestu znáááám, víte jak to je), v sobotu ráno nemá smysl se s váma zkoušet vůbec bavit, to mi je jasný, odpoledne něco mám, takže snad už jen se stavit v sobotu navečer. Je tam nějaký vlezný?

vlezný se platí, ale v sobotu večer už by snad nemuselo, co Oline? doufám že vyjde počásko!!!

to bude pomalu na zimáky.....předpověd není příznivá :feve:

šak já už zimáky mám ;)

máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla :)

To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky.

Taky jedu v pátek a beru nejen moji drahou, ale i něco na vnitřní vytápění :D

to víš že vím jak jí zahřát, ale je dost náchylná na nemoce, tak bych nerad, aby si z Prahy odvezla třeba angínu.. na vnitřní vytápění taky něco budu mít, ale pro sichr, jestli si nemám vzít třeba přímotop bo tak.. mám 2lůžkovou chatku a stojí mě na 1noc 280/osobu.. takže na celej víkend 1120..

Prej přímotop, ty jsi rozmazlenej. Koukej si koupit nějaký noviny a sirky ;)

šak já už zimáky mám ;)

máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla :)

teplo tam je neboj,na vnitřní vytápění též něco vemu :)

To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky.

Nepřemejšlej a doraž ;)

aach jo kluci... škoda že som až z dalekeho vychodu ... velmi rad by som prišiel za vami pozrieť ale nejak mi v tom par veci brani ... a urcite hlavnou prekazkou je tych cca 700km... tak vam aspoň prajem nech vam počasie vydrži aspoň take ake je tu u nas do tych 20 stupnou..

dobrá máco, díky ti ;)

stenly: škoda že nedorazíš :feve: navíc seš bez auta že :feve:

dakie: jj jak si napsal jsem bez auta a ješte mesic budu... auto mi z Italie dorazi domu až 10.11. ....

a to že nedorazim tak budu muset nejak dobehnout na dalšim sraze v Turnove :palec2:

stenly: tak to stihneš turnaj v bowlingu, kterej je 15.11. ;)

no stiham ale nedorazim ved vieš v akej situacii som ... dalo by sa ale až po novom roku ... :palec2:

vím, vím, jen sem to zkusil ;)

tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ?

Tak mám rezervovanou chatku z patka na sobotu. Snad to nějak přežiju. Topení příplatek 50,- 130,- za parkovný a budka 560.

No ještě se v pátek zmastíme. Vezmu slivku co mam doma. Trošku jsem ji koštoval a dobrý. To mi bude ale špatně :D :D :D

tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ?

určitě ano

Mates: parkovný snad platit nemusíš, když budeš platit vstup ne? :kuk:

Co si vzpomínám, tak parkovné se nikdy neplatilo :blink:

Ale co je to pár korun. Hlavně aby byla zábava a pořádně sme si vypláchli trubky.

Nevím jak s Vámi, ale se mnou jede kromě Romči ještě Ruda Jelínek, Honza Becher a kamarádi Müller a Thurgau :D

to zas bude mezi chatkama nablito lol

Oline, jak to vypadá s tvým titulem "Děda"? :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.