Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no Bobíku, on v sobotu vstával každej dříf než Kláca, toho snad probudil. když sem před polednem klácu zdravil tak na mě koukal jako když mě vidí poprvé.

Vloženo (editace)

hlavně žádný fotky.. a Bobik má zákaz vymýšlet historky z páteční popůlnoční akce u kufru mého auta lol

jinak to samozřejmě bylo úžasný, lidi co přijeli a personál kempu.. opravdu jsou to SUPER lidi !! tam se člověk může cítit jako DOMA.. :palec:

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo

v kufrz auta se absolutně nic nedělo, akorát jeden pán nám tam furt sliboval že nám pustí nějakou písničku, či co, na nootebooku a ono ne a ne, ale určitě to bylo technickou závadou. Jinak sem nakonec uplně zapoměl se odpoledne u tebe stavit pro ty parkovačky....tak třeba na jaře

Vloženo

twe Michale, se tu o tom bavíme x týdnů a ty to jako propásneš jo? :Dlol... jinak super sobota... dobře jsme pokecali a popili... :palec2: a s tou besídkou se uvidí, kdyby tak chtěl jet někdo ze severu se mnou... což? nehlásí se nědko??? :) pojede se all-roadem :smich:

Vloženo

myslím, že celkově hodnoceno to byl velice dobrej a pohodovej sraz a na to jaká byla zima a hnusný počasí dopolodne tak se sešlo i docela dost aut.

Vloženo (editace)

Já už jsem taky doma...sem to vzal ještě trošku oklikou. Každopádně super, teď si jdu ohřát pizzu, co jsem si dovezl z Turnova :smich: Jinak obsluha v hospě opět nezklamala, na toho týpka se prostě může člověk spolehnout lol

Editováno: , autor: SKAJA
Vloženo (editace)

vorlajz: ty woe, v sobotu hned jak si přejel tak ti říkám, jestli si dovezl ty objednané loupáčky a tys mě s jablkem v ruce poslal do hajzlu....ty jsi pěknej sígr, že si už ani nepamatuješ komu nadávaš....to ti ta tchýně dala v patek večer dobře zabrat. lol

odjel sem odpoledne s Bobíkem

Editováno: , autor: Sinius
Vloženo

to jo, v sobotu ráno objednávám loupáky a litr a půl horkýho kakaa se škraloupem pro Sinuse. Vorel ráno leze z auta a hryže jablko a posílá nás do hajzlu lol

Stejně ten telefonát byl bomba, i Vorlajz byl taky svěží a na pohodu :smich:

Vloženo

bylo to super!!! moc lituju ze jsme nemohli bejt uz od patku, protoze patecni vecery v chabrech jsou proste nej :-)

diky moc organizatorum !!! :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...