Hrábě Fernétti Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte 2 all: bo on jezdí jako hoovado a spotřeba je v p*či Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 bobik: jj, kolem 16:20 v Bolce mohli bysme se sejít na Benzině na výjezdu z Bolky.. ale bylo by dobrý, kdybys jel první, páč znáš cestu, já tam minule trošku bloudil pentadius: taky sem na to včera koukal, to zas budem vypadat jen sem zvědavej jestli tentokrát vydržíš do rána a ne že půjdeš spát v 10 Lugo, koukej dorazit se speedym ikdyž nevím jak on to teďka bude mít s prací, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dakie: v Bolce budem v 16:23 pač pojedem podle předpisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 ty woe já to jezdím dle předpisů za 16 minutek od baráku k 13. bráně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Dakie: to máš smulu prostě pojedem přesně 23 minut jinak v pondělí mam dovolenou tak možná zustanu do neděle Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Art Car Design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!! Wir kennen seine Papenheime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo Spaní pro tebe je zajištěno i ze so/ne Samozřejmě, že můžeš odjet kdykoliv (budeš-li střízlivej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 já mám též v pondělí dovču, ale já zůstávám do neděle už od začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Pojede se pomalu. šetřim palivo 16:23 vyhovuje. Loc: 50°25'58.117"N, 14°55'31.349"E To je dobrý mám to kousek Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 já teď taky jezdím na spotřebu od posledního tankování mám spotřebu 6,2 15" sou znát super chlapi, kdyby se něco změnilo, mám na vás telefon! ale doufám že všici přijedou včas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Art Car Design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dakie co tom áš ža spotřebu? To mam na 16" s benzíňákem menší ...a když jezdim na spotřebu tak skoro o litr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 já mám též v pondělí dovču, ale já zůstávám do neděle už od začátku taktéž od pátku do neděle,ale v pondělí jdu do rachoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Taky jedu od pátku do neděle ... Co sraz chlapi, kteří jedou ve stejný den stejným směrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 pentadius: No tak brňáci pojedou hromadně, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 A ty Skajine, nejseš jako od Brna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak to já bych fičel asi v sobotu dom...ale jsem pořád nějakej nemocnej tak nevím nevím.. když to slyším, bojím se abych se tam neopil a nedorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Neboj Lugio, my Tě tam vykurírujeme lépe než v Piešťanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 já i když jedu pomalu, tak moc paliva neušetřím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Kluci, máte úplně dvojčátkovský avatary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ty voe dobrá závada...tak koukej ten krumpl rychle opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že? ..jestli uz je povoleno tech 160 tak samodrejme ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Bude tam nekdo uz v patek? v patek jedu do chomutova takze az pojedu zpatky tak bych se otocil, v sobotu mam uz jinou akci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky woe, si kup new pneu si jezdil dlouho bez geošky co Dakie co tom áš ža spotřebu? To mam na 16" s benzíňákem menší ...a když jezdim na spotřebu tak skoro o litr šak všude píšu, že to mám nějaký rozežraný ona to dělá ta převodovka z 1,4 víc točí při 130.. vlastně při jakýkoliv rychlosti ale zas ve městě jezdím 55 na 4ku a pak jen přidám plyn a jedu nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia to opravíš, stahovaček je všude hafo zlatej Bobik Bude tam nekdo uz v patek? v patek jedu do chomutova takze az pojedu zpatky tak bych se otocil, v sobotu mam uz jinou akci.. mrtě lidí tam bude už v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky