Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty :palec:

Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte :D

2 all: bo on jezdí jako hoovado :kol-48: a spotřeba je v p*či lol

Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!!

Vloženo

bobik: jj, kolem 16:20 v Bolce ;) mohli bysme se sejít na Benzině na výjezdu z Bolky.. ale bylo by dobrý, kdybys jel první, páč znáš cestu, já tam minule trošku bloudil :D

pentadius: taky sem na to včera koukal, to zas budem vypadat lol jen sem zvědavej jestli tentokrát vydržíš do rána a ne že půjdeš spát v 10 :p

Lugo, koukej dorazit se speedym ;) ikdyž nevím jak on to teďka bude mít s prací, co?

Vloženo
Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!!

Wir kennen seine Papenheime :D

Vloženo
Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo lol

Spaní pro tebe je zajištěno i ze so/ne ;)

Samozřejmě, že můžeš odjet kdykoliv (budeš-li střízlivej) :smich:

Vloženo (editace)

Pojede se pomalu. šetřim palivo ;) 16:23 vyhovuje.

Loc: 50°25'58.117"N, 14°55'31.349"E

To je dobrý mám to kousek ;)

Editováno: , autor: Mates_XIV
Vloženo

já teď taky jezdím na spotřebu :) od posledního tankování mám spotřebu 6,2 :) 15" sou znát lol super chlapi, kdyby se něco změnilo, mám na vás telefon! ale doufám že všici přijedou včas!

Vloženo (editace)

D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti :kol-128: to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu :kol-131:

jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky :kol-73:

Editováno: , autor: Art Car Design
Vloženo
já mám též v pondělí dovču, ale já zůstávám do neděle už od začátku :p

taktéž od pátku do neděle,ale v pondělí jdu do rachoty :feve:

Vloženo

Tak to já bych fičel asi v sobotu dom...ale jsem pořád nějakej nemocnej tak nevím nevím.. :feve: když to slyším, bojím se abych se tam neopil a nedorazil lol

Vloženo

nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy lol:smich: , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky :)

jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia :aggressive:

Vloženo
kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že?

..jestli uz je povoleno tech 160 tak samodrejme ano :p

Vloženo
D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti :kol-128: to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu :kol-131:

jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky :kol-73:

woe, si kup new pneu :) si jezdil dlouho bez geošky co :p

Dakie co tom áš ža spotřebu? To mam na 16" s benzíňákem menší ...a když jezdim na spotřebu tak skoro o litr :D

šak všude píšu, že to mám nějaký rozežraný :) ona to dělá ta převodovka z 1,4 víc točí při 130.. vlastně při jakýkoliv rychlosti :) ale zas ve městě jezdím 55 na 4ku a pak jen přidám plyn a jedu :)

nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy lol:smich: , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky :)

jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia :aggressive:

to opravíš, stahovaček je všude hafo ;) zlatej Bobik :p

Bude tam nekdo uz v patek? v patek jedu do chomutova takze az pojedu zpatky tak bych se otocil, v sobotu mam uz jinou akci..

mrtě lidí tam bude už v pátek ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...