Garrett Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Pro ty co nebyly se nějaký další fotky najdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 fotky nahraju večer do galerie..... pak hodím odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no Bobíku, on v sobotu vstával každej dříf než Kláca, toho snad probudil. když sem před polednem klácu zdravil tak na mě koukal jako když mě vidí poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) hlavně žádný fotky.. a Bobik má zákaz vymýšlet historky z páteční popůlnoční akce u kufru mého auta jinak to samozřejmě bylo úžasný, lidi co přijeli a personál kempu.. opravdu jsou to SUPER lidi !! tam se člověk může cítit jako DOMA.. Editováno: 26. Říjen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 v kufrz auta se absolutně nic nedělo, akorát jeden pán nám tam furt sliboval že nám pustí nějakou písničku, či co, na nootebooku a ono ne a ne, ale určitě to bylo technickou závadou. Jinak sem nakonec uplně zapoměl se odpoledne u tebe stavit pro ty parkovačky....tak třeba na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Tak zase jeden z posledních co dojeli v 15:00 domů !!! A to ještě skrz něčich chip za 11,6 Jak udělám cenzuru (néé pátečních) fotek tak sem něco málo dám. Jinak dóóóst dobrej weekend se super zábavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dopr*ele to bylo tenhle vikend jo ? Toz to sem malicko prosral !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Jj, někdy se zadaří !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 twe Michale, se tu o tom bavíme x týdnů a ty to jako propásneš jo? ... jinak super sobota... dobře jsme pokecali a popili... a s tou besídkou se uvidí, kdyby tak chtěl jet někdo ze severu se mnou... což? nehlásí se nědko??? pojede se all-roadem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 škoda že sem v pátek nevydržel, co sem slyšel tak to bylo hooooodně zajímavý jinak tady sou fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dakie: tak ti to snad slečna převypráví ne? Vždyť vydržela snad až do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 myslím, že celkově hodnoceno to byl velice dobrej a pohodovej sraz a na to jaká byla zima a hnusný počasí dopolodne tak se sešlo i docela dost aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 twe Sinius, tys odjel kdy??? jsem tě tam v sobotu už neviděl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 kdyz tak koukam na ty fotky tak jeste ze jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) Já už jsem taky doma...sem to vzal ještě trošku oklikou. Každopádně super, teď si jdu ohřát pizzu, co jsem si dovezl z Turnova Jinak obsluha v hospě opět nezklamala, na toho týpka se prostě může člověk spolehnout Editováno: 26. Říjen 2008, autor: SKAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) vorlajz: ty woe, v sobotu hned jak si přejel tak ti říkám, jestli si dovezl ty objednané loupáčky a tys mě s jablkem v ruce poslal do hajzlu....ty jsi pěknej sígr, že si už ani nepamatuješ komu nadávaš....to ti ta tchýně dala v patek večer dobře zabrat. odjel sem odpoledne s Bobíkem Editováno: 26. Říjen 2008, autor: Sinius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Ol@f: nerouhej se jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 to jo, v sobotu ráno objednávám loupáky a litr a půl horkýho kakaa se škraloupem pro Sinuse. Vorel ráno leze z auta a hryže jablko a posílá nás do hajzlu Stejně ten telefonát byl bomba, i Vorlajz byl taky svěží a na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no aspoň víte, že Vorlajz nikdy nezklame !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Fotogalerie s článkem u nás na webu - http://www.tau-racing.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 bylo to super!!! moc lituju ze jsme nemohli bejt uz od patku, protoze patecni vecery v chabrech jsou proste nej :-) diky moc organizatorum !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 galerie zde: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=177 ochutnávka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Též se připojuji s poděkováním organizatorům a účastníkum sobotního dýchánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Tak to mě mrzí, že jsem na fóru tak dlouho nebyl a tuhle akci pro... Dokážu si představit, že jak tam bylo supééér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 jestli nedorazíš s komandem na jaře tak uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky