Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 to jo, v sobotu ráno objednávám loupáky a litr a půl horkýho kakaa se škraloupem pro Sinuse. Vorel ráno leze z auta a hryže jablko a posílá nás do hajzlu Stejně ten telefonát byl bomba, i Vorlajz byl taky svěží a na pohodu telefonát byl super, jako řval jsem smíchy a teprve dneska jsem zjistil, že mi někdo polil židličku nějakým chlastem....jinak ti asi rozbiju brejle, protože ti znova opakuju že ze škraloupu se mi zvedá kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Budeme muset dovézt nějakou tu omluvenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 tak to zas přijdu vo židli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 jo a kláca se na ní bude fotit a všichni z něj budou dělat alkoholika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 2 amogh: fotos máš v mejlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 dekujeme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ani jsi se nerozloučil grázle člověk si odskočí pro tekutý chléb a ty zmizíš.....Jinak jste přišly o dost.........s kolegou Klácou jsme za to trochu vzaly Tak já nevěděl jak dlouho ještě čekat, nikdo mi nebyl schopnej říct, jestli jsi pro to pivko šel do Plzně, nebo jen do Krušovic, byls pryč asi 20 minut, jak pro ty brambůrky, že pro ně skočíš prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Malej Kláca je bourák a v sobotu vstával dokonce dřív než jeho tatínek, který své probuzení s pohledem na ty svěžejší okomentoval slovy: "jděte do prdele" Jj, vypadá to, že po tátovi mrňous není, dával si v hospě dřepy zatímco papá si cpal držku držkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 pánové, srazík super!!!(prej ) k tomu vstávání: celej tejden vstávám dost brzo, tak nejsem kokot abych v sobotu vylejzal dřív jak v deset a ještě nalitej malej je sportovec, taky sem kdysy bejval, ikdyž nato nevypadám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Několik mých fotek. Vzhledem k tomu že neoplývám schopností se seznamovat, jsem odjel brzy. Škoda počasí, mohlo to být větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hele a toho All-roada si nevyfotil proč??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Rad bych poděkoval Všem co přijeli a že srázek opět proběhl v poklidu. V neděli odpoledne jsem pak šel relaxovat ke svému litříku a vyndal jsem zněho motor,převodovku, včetně ramen. Více na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry906789 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 vorlajz: Jejda, to se omlouvám, ale nějak se na něj nedostalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hele a toho All-roada si nevyfotil proč??? Že by snad tohoto ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 vorlajz: Jejda, to se omlouvám, ale nějak se na něj nedostalo... to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Že by snad tohoto ??? Jak se dmí Sundej si tu podložku zepředu, bude to hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Tak to je jednoduché vysvětlení. Když nejsi na fotkach tak si tam prostě nebyl ... tipoval bych to, že si byl na vyletu s milenou ... snad to neni tajné ne ?????? :D :D Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Mates: Akorát že fatty řikal, že žádný jména, jinak to tajný není EDIT: Jinak s tebou jsem se taky chtěl konečně potkat, od Janiny jsem viděl jen psisko, najmis prý nebyl... njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 No jo, ja tam taky žádnýho Forda nezahlídla Jinak to byl skvělý sraz, za náš první (a asi poslední) pohárek taky děkuji Ale kromě pěknýho doplňku pro Fabku jsem si odvezla taky pěknou chřipajznu Asi si fakt koupim ten Actimel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Parkoval jsem nahoře až u plotu, abych nepohoršoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách Bude to stačit jako důkaz toho že jsi tam byl ??? Nevím čím to, ale hódně z pátečního večera zůstane jenom v mysli - aspoň některým. A možná že je to i dobře !!! , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Marek jak tam nasává energii, to už byl asi vyspinkanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 to bylo spíš focený předtím než šel spinkat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Marek jak tam nasává energii, to už byl asi vyspinkanej Tak nevím jestli bych si od Tebe nechal lepit něco na auto ??? , Jo a na besídku si vem struhadlo na ty loupáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ty vole , já tam lepil sobě, Matesovi, Foromenovi, Lewisovi, tak už jsem měl právo bejt unavenej Dakie: asi máš recht, to se teprve chystal do brlohu na druhej poločas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky