Olin Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No to by mě zajímalo co to tedy bude za dary no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 ajtakrajta, to ste vymysleli dobře ten termín na zlepšováček sem teda zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Ty zlepšováky nám asi nepovíš, co? to si budeme muset hold asi počkat. Tak to předběžně gratuluji "dědečku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . . Ahoj.nablito možná bude,ale hlavně zdravíčko pro všechny.pozdravuj rodinku a nastávajícím rodičům přeji ať to vše klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Dakie: hele chlape, měl sem dotaz, jestli neplánujete třeba s Joujouem (pokud pojede) společnej odjezd z Turnova? Že bych se k Vám drze přifařil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 VY VŠICHNI CO O ZLEPŠOVÁKU VÍME, TAK JAZYK ZA ZUBY A jestli bude mít Míša už po porodu, tak to chci PTiCU a OLINA vidět, to bude něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 sinius: není problém chlape! pojedeš už v pátek? nevím jestli jou pojede, ještě sme o tom nemluvili.. ale doufám že někoho z kluků ukecám a vyrazím v hojném počtu reprezentovat EDT, jakožto odnož skodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Dakie: tak ja se ti ještě ozvu abychom se domluvili. zatím díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 číslo na mě máš? pokud ne, tak ti ho pak písnu do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tam budeš taky přes weekend ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Dakie: Jestli platí to číslo co končí 728 tak ho mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Sinius: jj, platí Hrábě: ještě nevím, záleží na počasí ale spíš jen pátek-sobota a v sobotu navečer odjezd domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Domluvím se ještě s pentadiusem a pokud mu do toho něco nevleze pak uvidíme. Kdyžtak to pořešíme v Doksech, kam ještě není vyloučený že přijedu sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Hrábě: i ty brute? pro koho mám těch 6 chatek teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Vezmu nějaký stopařky !!! - je pátek a bude jich dosti !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 beru tě za slovo, budou se hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 tak já bych jako mohhl aj dorazit....ale asi nebude novina že musím být v práci...nějak to vykoumu...no aspon se nevymlouvám na tchýni:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mira: to už je fakt trapná výmluva, s tou prací.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Mira nepracuje, kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 nene:-)))já ba naopak myslím že jsem jediný který poctivě pracuje o víkendech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 to je jediný možný tvoje prvenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mira: nejsi jediný, kdo pracuje o víkendu, ale my si umíme udělat volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Sakrapes, tak rád bych s váma taky vyrazil, na tomhle srazu jsem ještě nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 krtku, tak si vem dovču je to super srázek ale na Turnov nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Snad se mi to povede přijet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky