Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
VY VŠICHNI CO O ZLEPŠOVÁKU VÍME, TAK JAZYK ZA ZUBY lol

A jestli bude mít Míša už po porodu, tak to chci PTiCU a OLINA vidět, to bude něco lol

to bude na slepeckého psa :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo
no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . .

To jsem si říkal v květnu, že z toho nic nemáš. Takže outsourcing :p?

Vloženo (editace)
nene:-)))já ba naopak myslím že jsem jediný který poctivě pracuje o víkendech....

Tak to bacha Mííííííro :kol-48:

Editováno: , autor: pentadius
Vloženo
Taky ... a vedle Tebe :)

Doufám, že ji nemáš někde u plotu, ale pěkně ve středu :kol-48:

Jake mas cislo chatky bo jak poznam ze tahle chatka je prave vedle tebe? Na konci Rijna bude uz celkem kosa bude se v tech chatkach dat prezit?

Vloženo
Jake mas cislo chatky bo jak poznam ze tahle chatka je prave vedle tebe? Na konci Rijna bude uz celkem kosa bude se v tech chatkach dat prezit?

To nevím, nenapadlo mě se slečny Sympatické zeptat :doh

Ale zjistím to ...

Vloženo

chatky mají topení ;)

Vloženo
doufám, že jsou chatky ještě volný...odeslal jsem ten formulář co maj na stránkách a furt nic.

Já ho tam posílal taky až dneska odpoledne a v 17:48 mě od nich došel email s potvrzením rezervace tak doufám že se tam někde potkáme !!! :palec2:

Vloženo
Já ho tam posílal taky až dneska odpoledne a v 17:48 mě od nich došel email s potvrzením rezervace tak doufám že se tam někde potkáme !!! :palec2:

sme na tom stejně, mě odpověděli o 9 minut dříve

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...