maca Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 VY VŠICHNI CO O ZLEPŠOVÁKU VÍME, TAK JAZYK ZA ZUBY A jestli bude mít Míša už po porodu, tak to chci PTiCU a OLINA vidět, to bude něco to bude na slepeckého psa :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . . To jsem si říkal v květnu, že z toho nic nemáš. Takže outsourcing ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Taky doufam, ze bude volno a zastavim se na pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 I ja dorazim!!Pokud nenastane neco zavaznyho,tak ted rikam,ze na 100%.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bragolik Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Bragolik tam bude na 100% Už se extrémně těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Panove bohuzel...rad bych, ale 20.10. frcim opet na sluzebku, aly urcite to zvladnete beze me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky62 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 kolik je vstupný???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 chatka již zamluvena Taky ... a vedle Tebe Doufám, že ji nemáš někde u plotu, ale pěkně ve středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) nene:-)))já ba naopak myslím že jsem jediný který poctivě pracuje o víkendech.... Tak to bacha Mííííííro Editováno: 16. Září 2008, autor: pentadius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 to bude na slepeckého psa :smich: :smich: Pro ty případy můžu zajisti "Vejskočku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Taky ... a vedle Tebe Doufám, že ji nemáš někde u plotu, ale pěkně ve středu Jake mas cislo chatky bo jak poznam ze tahle chatka je prave vedle tebe? Na konci Rijna bude uz celkem kosa bude se v tech chatkach dat prezit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ja to mam dost daleko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Jake mas cislo chatky bo jak poznam ze tahle chatka je prave vedle tebe? Na konci Rijna bude uz celkem kosa bude se v tech chatkach dat prezit? To nevím, nenapadlo mě se slečny Sympatické zeptat Ale zjistím to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 ja to mam dost daleko.... já taky ,ale pokud nebude sníh,pokusím se dorazit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Jake mas cislo chatky bo jak poznam ze tahle chatka je prave vedle tebe? Na konci Rijna bude uz celkem kosa bude se v tech chatkach dat prezit? chatky mají topení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 já taky ,ale pokud nebude sníh,pokusím se dorazit..... Přijedu už na zimákách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Na zimaky se přezouvá až když začne sněžit já přijedu na letnich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 doufám, že jsou chatky ještě volný...odeslal jsem ten formulář co maj na stránkách a furt nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 radši si zavolej je to jistější,já to tak dělám pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 takže chatka zamluvena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Taky bych se přijel kouknout,Budu tam poprvé.Přijel bych se kouknout asi na kukačku v sobotu.Je čas poznat nové lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 doufám, že jsou chatky ještě volný...odeslal jsem ten formulář co maj na stránkách a furt nic. Já ho tam posílal taky až dneska odpoledne a v 17:48 mě od nich došel email s potvrzením rezervace tak doufám že se tam někde potkáme !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Já ho tam posílal taky až dneska odpoledne a v 17:48 mě od nich došel email s potvrzením rezervace tak doufám že se tam někde potkáme !!! sme na tom stejně, mě odpověděli o 9 minut dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 To je dobře že na nás taky ještě něco zbylo. Zase budeme s pentadiusem dělat žlutou vlnku na D1 !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 mas nejake cislo chatky ze bych si zamluvil neco hned vedle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky