Sinius Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 domluvili se s Bobíkem, že na srazy budou jezdit střídavě, že pohromadě dělaj ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Mno jo, pánové, co vorlajz, ale jmelí... Mimochodem, v pátek se mnou nepočítejte určitě, to razím na sever (cestu znáááám, víte jak to je), v sobotu ráno nemá smysl se s váma zkoušet vůbec bavit, to mi je jasný, odpoledne něco mám, takže snad už jen se stavit v sobotu navečer. Je tam nějaký vlezný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 vlezný se platí, ale v sobotu večer už by snad nemuselo, co Oline? doufám že vyjde počásko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to bude pomalu na zimáky.....předpověd není příznivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 šak já už zimáky mám máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Taky jedu v pátek a beru nejen moji drahou, ale i něco na vnitřní vytápění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to víš že vím jak jí zahřát, ale je dost náchylná na nemoce, tak bych nerad, aby si z Prahy odvezla třeba angínu.. na vnitřní vytápění taky něco budu mít, ale pro sichr, jestli si nemám vzít třeba přímotop bo tak.. mám 2lůžkovou chatku a stojí mě na 1noc 280/osobu.. takže na celej víkend 1120.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Prej přímotop, ty jsi rozmazlenej. Koukej si koupit nějaký noviny a sirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 šak já už zimáky mám máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla teplo tam je neboj,na vnitřní vytápění též něco vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky. Nepřemejšlej a doraž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 aach jo kluci... škoda že som až z dalekeho vychodu ... velmi rad by som prišiel za vami pozrieť ale nejak mi v tom par veci brani ... a urcite hlavnou prekazkou je tych cca 700km... tak vam aspoň prajem nech vam počasie vydrži aspoň take ake je tu u nas do tych 20 stupnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 dobrá máco, díky ti stenly: škoda že nedorazíš navíc seš bez auta že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 dakie: jj jak si napsal jsem bez auta a ješte mesic budu... auto mi z Italie dorazi domu až 10.11. .... a to že nedorazim tak budu muset nejak dobehnout na dalšim sraze v Turnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 stenly: tak to stihneš turnaj v bowlingu, kterej je 15.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 no stiham ale nedorazim ved vieš v akej situacii som ... dalo by sa ale až po novom roku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 vím, vím, jen sem to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Tak mám rezervovanou chatku z patka na sobotu. Snad to nějak přežiju. Topení příplatek 50,- 130,- za parkovný a budka 560. No ještě se v pátek zmastíme. Vezmu slivku co mam doma. Trošku jsem ji koštoval a dobrý. To mi bude ale špatně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ? určitě ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Mates: parkovný snad platit nemusíš, když budeš platit vstup ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co si vzpomínám, tak parkovné se nikdy neplatilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ale co je to pár korun. Hlavně aby byla zábava a pořádně sme si vypláchli trubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nevím jak s Vámi, ale se mnou jede kromě Romči ještě Ruda Jelínek, Honza Becher a kamarádi Müller a Thurgau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 to zas bude mezi chatkama nablito Oline, jak to vypadá s tvým titulem "Děda"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky