Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

domluvili se s Bobíkem, že na srazy budou jezdit střídavě, že pohromadě dělaj ostudu lol

Mno jo, pánové, co vorlajz, ale jmelí... :D

Mimochodem, v pátek se mnou nepočítejte určitě, to razím na sever (cestu znáááám, víte jak to je), v sobotu ráno nemá smysl se s váma zkoušet vůbec bavit, to mi je jasný, odpoledne něco mám, takže snad už jen se stavit v sobotu navečer. Je tam nějaký vlezný?

vlezný se platí, ale v sobotu večer už by snad nemuselo, co Oline? doufám že vyjde počásko!!!

to bude pomalu na zimáky.....předpověd není příznivá :feve:

šak já už zimáky mám ;)

máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla :)

To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky.

Taky jedu v pátek a beru nejen moji drahou, ale i něco na vnitřní vytápění :D

to víš že vím jak jí zahřát, ale je dost náchylná na nemoce, tak bych nerad, aby si z Prahy odvezla třeba angínu.. na vnitřní vytápění taky něco budu mít, ale pro sichr, jestli si nemám vzít třeba přímotop bo tak.. mám 2lůžkovou chatku a stojí mě na 1noc 280/osobu.. takže na celej víkend 1120..

Prej přímotop, ty jsi rozmazlenej. Koukej si koupit nějaký noviny a sirky ;)

šak já už zimáky mám ;)

máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla :)

teplo tam je neboj,na vnitřní vytápění též něco vemu :)

To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky.

Nepřemejšlej a doraž ;)

aach jo kluci... škoda že som až z dalekeho vychodu ... velmi rad by som prišiel za vami pozrieť ale nejak mi v tom par veci brani ... a urcite hlavnou prekazkou je tych cca 700km... tak vam aspoň prajem nech vam počasie vydrži aspoň take ake je tu u nas do tych 20 stupnou..

dobrá máco, díky ti ;)

stenly: škoda že nedorazíš :feve: navíc seš bez auta že :feve:

dakie: jj jak si napsal jsem bez auta a ješte mesic budu... auto mi z Italie dorazi domu až 10.11. ....

a to že nedorazim tak budu muset nejak dobehnout na dalšim sraze v Turnove :palec2:

stenly: tak to stihneš turnaj v bowlingu, kterej je 15.11. ;)

no stiham ale nedorazim ved vieš v akej situacii som ... dalo by sa ale až po novom roku ... :palec2:

vím, vím, jen sem to zkusil ;)

tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ?

Tak mám rezervovanou chatku z patka na sobotu. Snad to nějak přežiju. Topení příplatek 50,- 130,- za parkovný a budka 560.

No ještě se v pátek zmastíme. Vezmu slivku co mam doma. Trošku jsem ji koštoval a dobrý. To mi bude ale špatně :D :D :D

tak panove je tu nekdo kdo dokaze zodpovedne rict jestli se dostanu do kempu po 22 hodine autem ?

určitě ano

Mates: parkovný snad platit nemusíš, když budeš platit vstup ne? :kuk:

Co si vzpomínám, tak parkovné se nikdy neplatilo :blink:

Ale co je to pár korun. Hlavně aby byla zábava a pořádně sme si vypláchli trubky.

Nevím jak s Vámi, ale se mnou jede kromě Romči ještě Ruda Jelínek, Honza Becher a kamarádi Müller a Thurgau :D

to zas bude mezi chatkama nablito lol

Oline, jak to vypadá s tvým titulem "Děda"? :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.