Publikováno Září 8, 200817 r Čaute.mám na vás menší dotázek k motoru 1.8T 20V. Celkově mě to udělalo už 4x a to že během jízdy mě z ničeho nic vypnul motor,i když jsem jel třeba hodinu v kuse a jakoukoliv rychlostí.zhruba před necelým týdnem jsem nechával zpravovat startér,tak nevím jestli to s tím souvisí.stejně jako že musím vyměnit baterku která je KO.díky všem za odpověď. a jestli to tu téma je tak se omlouvám,ale nenašel jsem ho.
Září 10, 200817 r podívej se na konektory,které jsou na vzduchovém filtru...Jsou tam dva a jdou do koncového stupně pro zapalování.
Říjen 4, 200816 r To: Diagnostik. Zdravím, píšete že v případě zhasínání motoru Octavia 1.8 20V byste věděl o jakou závadu se jedná. Já, např. jedu a někdy po sešlápnutí spojky klesnou otáčky tak nízko, že motor chcípne. Začalo to předevčírem, po výměně baterie.
Říjen 4, 200816 r po vymene baterie by se melo udelat prizpusobeni skrtici klapky. predpokladam, ze bylo provedeno ?
Říjen 4, 200816 r Nic jsem nepřizpůsoboval. Tzn. na diagnostiku atd... ? Do teď jsem s naší Rosňou neměl problémy, takže jsem vykulenej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.