ládínek01 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) mám fabia 1,4mpi,při studeném startu a rozjezdu náhle spadnou otáčky a auto poskakuje jak staré škodovky.po cca dvaceti metrech jizdy vše v normálu.poradil by někdo prosím. Editováno: 9. Září 2008, autor: ládínek01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mám fabia 1,4mpi,při studeném startu a rozjezdu náhle spadnou otáčky a auto poskakuje jak staré škodovky.po cca dvaceti metrech jizdy vše v normálu.poradil by někdo prosím. Dost často bývá závada v čidle teploty motoru.Cena čidla asi 250kč a výměna trvá 1/4hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parketa Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 ano, mam tu istu motorizaciu a tiez mi to robi to poskakovanie, tak na to zabralo tusim precistenie skrtiacej klapky, ale poskace si z casu na cas aj teraz ked nastartujem, tak necham chvilu volnobeh, ono si to trha s celym autom asi tak 2x a potom uz je klud, resp pockam kym na palubnom pc mam aktual spotrebu pri volnobehu, co ja viem staci pockat kym je tak okolo 2,0 a spravidla uz to ide OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládínek01 Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 díky všem za radu,vyskouším co se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.