šilda Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Zdarvím,mám problém směrovkama.Je to octávka 1999,1.9TDi.Jedu a chtěl jsem odbočovat,najednou přestali blikat blikače,když dám vystražní tak to funguje (4 blíkají) a na centrál na dálku taky.Myslel jsem že to bude páčkou,objednal jsem jinou novou a je to samy .Nevíte čím to může bejt?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 a co jednotka varovek.divné je že jde varovka...........stačí hledat je tady toho dost ohledně teto závady....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 a co jednotka varovek.divné je že jde varovka...........stačí hledat je tady toho dost ohledně teto závady....... varovka jde bez problému,běží normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 tak už to funguje,já blb jsem nepodíval prvně na pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.