Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

vlastnim 1.8T RS a chcem sa opytat ci mi niekto nebude vediet poradit. Proste pri nizsich otackach (najviac medzi 800-1500) z motoru pocut cudny zvuk, proste to tak zavija a meni zvuk podla otacok (take cudne zavijanie, ventilator to nie je urcite). Co by to mohlo byt? Nestretol sa s tym uz niekto? Neviem ako to lepsie popisat.

Dakujem.

to vám neporadím zeptám se kolegy co má RSo

Upraveno od raob design airbrush

Skus si tu pohladat temu, kde sa preberala vymena / mazanie loziska v napinaku. To by mohlo byt ono.

mam RSo a mel jsmem problem s turbem!

• Autor

Zdravim, problem s turbom nevyzera, lebo auto taha bez problemov. Teda mam tie slabe vypadky (take zadrhavanie slabucke) pri plyne na podlahe, ale o tom som cital, ze to pocituje skoro kazdy a zatial sa neprislo, cim by to mohlo byt.

Akurat toto cudne zavijanie sa objavilo, ked priatelka chytila motor odpsodu o skalu ked parkovala, bolo to vsak jemnucke, ale chytila (nie je povoleny ziadny plast ani nic, auto zospodu som pozeral) a odvtedy za to zacina ozyvat, mam pocit, ze len pri studenom motore, ale tym nie som si celkom isty. Pri vyssich otackach to uz nerobi alebo sa to skryje za zvukom motora a teda to uz nepocut.

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

taky mi to zadrhavalo ajelo mi to mel jsem jen jednu lopatku ohnutou

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

• 3 týdny později...
  • Autor

Vyriesene:

Malo oleja v servo riadeni. Mam malo prasknutu manzetu na riadeni, takze uvidim, ako sa to bude spravat a ako rychlo sa bude tratit, inak ma caka vymena. Bolo mi povedane, ze to bude horsie a horsie. Neviem ci je to pravda, ale oprava zevraj moze byt az okolo 17 litrov :(.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.