Přejít na obsah

nefunkční budíky a nejede

bobanek66

Doporučené příspěvky

asi su lama,ale už se stalo!Sem na to neměl sahat,ale myslel sem že na tom nebude nic těžkýho.Sem si koupil polepy budíků a podle návodu je vyměnil.Po opětovným smontování a zapnutí klíčku se mě kromě airbagu,baterky a ruč.brzdy nic nerožne a po nastartování motor hned chcípne.Myslím že takhle stejně to chcípalo kolegovi z práce když ztratil čip imobilizéru z klíčku.Nesvítí mě ani displej palub.počítače.Je to r.v. 98 1,6 55 kW komfort elektrika,alarm Jablotron.Sem prohledal témata ale našel jsem jen nefunkční budíky a funkční motor,moji kombinaci závad ne.

:help: poraďte prosím :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz si oteviral budiky tak si sroubovakem skrabl na plosnak a zrovna si prerusil cesty od imo-Delal jsem spousty budiku a uz sem tu takovou zavadu mel.!!!!!!!!!Budou preskrable cesty de to opravit lupu do oka a letovat

:palec2: jj,je to tak.Sem byl tak opatrnej!! :blbec: Asi málo!Už se to opravuje.

kol5 díky fšem za rady! -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...