bobanek66 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 asi su lama,ale už se stalo!Sem na to neměl sahat,ale myslel sem že na tom nebude nic těžkýho.Sem si koupil polepy budíků a podle návodu je vyměnil.Po opětovným smontování a zapnutí klíčku se mě kromě airbagu,baterky a ruč.brzdy nic nerožne a po nastartování motor hned chcípne.Myslím že takhle stejně to chcípalo kolegovi z práce když ztratil čip imobilizéru z klíčku.Nesvítí mě ani displej palub.počítače.Je to r.v. 98 1,6 55 kW komfort elektrika,alarm Jablotron.Sem prohledal témata ale našel jsem jen nefunkční budíky a funkční motor,moji kombinaci závad ne. poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 V budíkách je imobilizér, podívej se na konektory na budíkách jak od nich vede kabeléž jestli je vše správně zapojený. A prohlídni pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) nejspíš si nenasadil konektor na budíky nebo ho nedomáčknul Editováno: 14. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 konektory sem nasazoval aspoň stokrát,domačkával,nechapu co se mohlo stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 podle me jsi nekde poskodil nejakou soucastku - mrkni na vsechny smd soucastky zda jsi nekde neco neutrhl - uz se to uz nekomu stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 kdyz si oteviral budiky tak si sroubovakem skrabl na plosnak a zrovna si prerusil cesty od imo-Delal jsem spousty budiku a uz sem tu takovou zavadu mel.!!!!!!!!!Budou preskrable cesty de to opravit lupu do oka a letovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 kdyz si oteviral budiky tak si sroubovakem skrabl na plosnak a zrovna si prerusil cesty od imo-Delal jsem spousty budiku a uz sem tu takovou zavadu mel.!!!!!!!!!Budou preskrable cesty de to opravit lupu do oka a letovat jj,je to tak.Sem byl tak opatrnej!! Asi málo!Už se to opravuje. díky fšem za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 rad sem pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ja jsem taky snad malinko pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 ja jsem taky snad malinko pomohl jj,taky díky i fšem ostatním jejichž příspěvky sem celou noc v sobotu četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.