Balrog Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Zdravím mám takový problém a nevím co s tím?už jsem byl v servisech a měl jsem auto napíchnutý na počítači a nikdo si sa tím neví rady.Mám Rs nachipovaný na 209PS a před 10 dny se mi objevila kontrolka Systém kontroly výfukových plynů v servise to napíchly a zjistily,že: systém s příliš bohatou směsí,řada 1, přizpůsobení směsi (multiplikativní),tak mi řekli že to opravily,vymazali chybu a jezdil jsem dál bez chyby asi 2 dny (100km) a chyba se objevila znova.Tak netuším čím to může být?že by chipem?díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 (editace) cau, vyzkousej od nekoho vahu vzduchu, muze to byt tim Editováno: 14. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 zmen benzinku co vim tak OMW to zpusobovalo me na byvalem aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Právě že jsem byl na OMW a tankoval jsem tam jen za 1000kč a pak jsem bral na shellce a na dalších a je to tam pořád,ta chyba. Váhu vzduchu by mi to napsalo na počítači?nebo ne?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 zkusit nahrat original softwer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 O tom jsem taky přemýšlel,ale až poslední variantu.Bylo by mi to líto,ten chip dávat pryč a mít ,,pouze'' tovární RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 sak si ho zalohuj vyzkousej a kdyz to nebude tim tak ho das zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Nevíš kde by mi to udělali?okolí Nymburka nebo Prahy?nevěděl jsem že to jde i takhle udělat,Moc tomu nerozumím.Jinak dík moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Zavolej mvoleskovi a on ti to udělá.Je od Prahy. 608964329 Editováno: 14. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Díky a asi nevím za kolik to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Od toho tu máš ten telefon,aby jsi mu zavolal a on ti řekne všechno. Editováno: 14. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassaqq Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 přesně tuhle závadu máme na svý oktě 1.8T 4x4...nikdo si neví rady čím to je, auto jezdí naprosto normálně ale pořád svítí ta oranžová kontrolka jak si jí tu zmínil. auto je série, žádný úpravy...ale jezdí se s ním za 10l/100 při normální jízdě, to asi nebude normální spotřeba že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Hm tak to nebude normální.Tak já myslel,že to bude ten chip a ono asi zase nic,no hrůza.Dnes jsem byl opět v servise kvůli tomu a koukli se a je to ta samá vada Řada 1,přizpůsobení směsi(multiplikativní).Systém s příliš bohatou směsí. Ukázalo mu to 5 řešení.Auto mi tak netáhne jak by mělo narozdíl od tebe a chyba pořád svítí a nikdo neví co s tím? Editováno: 16. Září 2008, autor: Balrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassaqq Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 nám se tohle bohužel stalo asi měsíc po koupení v bazaru (předtím bylo na důkladný prohlídce u mechanika známýho), jezdíme s tím normálně dál a jediný co je blbý je ta spotřeba...ještě jsme dostali tip že by to mohlo být něco v elektrice a kontakt na nějakýho maníka...ono to zezačátku chvilku svítilo, pak zhaslo na pár km a teď permanentně svítí. je to taková ta oranžová kontrolka "potrubí s uzávěrem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Podle příručky by to mělo být systém kontroly výfukových plynů,pokud myslíte to samé?Jednou mi zhasla a teď také svítí pořád,ale spotřeba nestoupla jen se snížil výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 nám se tohle bohužel stalo asi měsíc po koupení v bazaru (předtím bylo na důkladný prohlídce u mechanika známýho), jezdíme s tím normálně dál a jediný co je blbý je ta spotřeba...ještě jsme dostali tip že by to mohlo být něco v elektrice a kontakt na nějakýho maníka...ono to zezačátku chvilku svítilo, pak zhaslo na pár km a teď permanentně svítí. je to taková ta oranžová kontrolka "potrubí s uzávěrem" myslim ze ta spotreba je uplne normalni je to ctyrkola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 A byl jsi u Mvoleska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Nene nebyl nějak nebyl čas,pořád samá práce a montáže,byl jsem rád,že jsem dnes stihl ten servis.Musím mu zavolat a zeptat se.Nebo jsem přemýšlel,že bych tam dal buď blow of ventil nebo sání celý kit,mám jen filtr od greenu a nebo že by to bylo výfukem?mám tam originál z 1,8 20 ventilu tak třeba to může být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassaqq Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 točení do 3000-3500 ot, jizda po okreskach a cca 30 procent dalnic (do 140km/hod) a spotreba 10 je normalni? ja myslel ze si vezme tak o litr vic jak bezna 1.8T...ale i tak to jeste jde...mozna problem je v tom ze uz nevim jak to jelo bez ty kontrolky, ale nepocituju fakt zasnou zmenu vykonu...prudky kopce na pětku 180 jede ve 3 lidech, s pustenou klimou...to by asi jinak nevyjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.