Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všecny....

dneska za mnou přišel kámoš, že by si k vánocům (nějak předbíha frajer jeden vánoce za 3 měsíce a už si vybírá dárky- no to jen taková vložka) rádio s DVD a vysouvacím LCD panelem. Jelikož si nejsem moc jistej která značka nebo kterej typ je dobrej a kterej ne tak jsem chtěl požádat o pomoc Vás (znalce) kteří se v tom vyznáte líp než já. Nějaký speciální přáí nemá jen aby to bylo kolem 20tis. (asi dostal dotaci od babičky :D:p ). Tak bych byl rád kdybyste napsali Vaše zkušenosti a rady jak a co vybrat pro potěšení sluchovodů i očí. :):p

Předem moc díky....

Vloženo (editace)

ja ti nevim ale radsi priplatim za znacku...nez se pak nechat buzikovat od kamose co jsem mu to doporucil...

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo
Mrkni na tohle http://eonon.cz/index.php?page=item&ida=0002

maj tam rádia cca od 6tis a umí to TV, DVD, BLUETOOTH, atd.

Taky o něčem takovým přemejšlím... Jestli to někdo znáte tak budu rád za zkušenosti.

POZOR!!!!!!!!!!!!!!!je to čína,sice jsem je tu tehdá v jednom tématu obhajoval,ale koupil jsem od carmultimedia a pohořel jsem!

Radio se dobře ovládá,hezky vypadá a hodně umí.Problém byl od počátku se sekáním obrazu-muselo se znovu vypnout a zapnout,praskání v repro,cd si občas nezapamatovalo kde skončilo - navolení je zdlouhavé,po 3 reklamacích radio vráceno čekám na peníze - snad dojdou!

osobně půjdu do 1DIN do toho BEAT!

Vloženo

...Panasonic je trošku chudší na výbavu, ale záleží co od něj požaduješ...jinak na tyto přístroje od Carmultimedia mám názor jako octaviaman...je to jen pozlátko...dokonce jsem již našel i 2DIN za necelých 7tis. je tady to ALE ;)

Vloženo (editace)

asi sem vybral...me osobne se libi ten ALPINE a tomu dotycnemu pro kteryho to je se libi taky takze je to asi jasny....jeste k tomu chce Couvaci kameru....mate s tim nekdo nejaky zkusenosti???

Jeste mam otazku....ma ta Alpinka moznost pripojit Flash disk?Nebo tam musi byt nejaky pridavny modul?

Editováno: , autor: luckies
Vloženo (editace)

jj to vypada docela zajimave ale co je to zac???Nejaky specifikace nebo nejaky reference o provozu...

Nebo mate jeste nekdo nejakou zkusenost s couvacima kamerama?Hlavne ne do narazniku(nechce tam vrtat a me se to taky nechce delat ;) ).

Vloženo

ja se z toho kluka asi po....ze jsem se na to nevykaslal....az to bude mit tak to chce dat misto ty prihradky a prihradku dat nahoru na misto kde je ted radio....vubec nevim jestli to jde vyndat a jak?Nevite nekdo jak?abych mu nemusel rozebirat celou palubku (do toho fakt nejdu). Nemate nekdo nejaky fotky nebo alespon napsat par slov jak se to vynda a nasledne pridela nahore???

Predem moc diky budu velkym dluznikem...

Vloženo (editace)

Ten prázdný šuplík jednoduše vytáhneš a máš volný místo.

Jinak super topic...taky na to pomýšlím a vánoce jsou za rohem...

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

Neni tam teda nejak zezadu prisroubovanej nebo tak neco???A nahoru ho zase jen zasoupnu???Nebo je treba to nejak zajistit aby to nevypadlo???Jo ted to po me chce kamos ale uvidim jak to bude a mozna si napisu jeziskovi :D

Vloženo
jj to vypada docela zajimave ale co je to zac???Nejaky specifikace nebo nejaky reference o provozu...

Nebo mate jeste nekdo nejakou zkusenost s couvacima kamerama?Hlavne ne do narazniku(nechce tam vrtat a me se to taky nechce delat ;) ).

Kamera CMOS integrovaná do rámečku pod SPZ. Technické údaje: - 1/3" CMOS snímač - PAL/NTSC - vodotěsná ( IP 67) - minimální osvětlení - 1 lux - snímací úhel 150 st. - napájení 12V/50mA - pracovní teplota -10 - +46 st.C

Vloženo

Já bych radši kastlík a rádio nepřehazoval.

V kastlíku nahoře jsou větrací průduchy na autorádio a když je přehodíš rádio nebude odvětrávat a možná to pro něj nebude dobré

Vloženo (editace)

hmm to je dobra pripominka...asi mu to necham jak to je....ono to zas tak vycuhovat do vetraku nebude....

A jeste mam otazku?

Prehraje ta Alpinka videoklipy ve formatu *.mpg *.avi nebo taky *.vob *.mkv?

Předem moc díky...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...