Přejít na obsah

Předělání na 2,5g

Tomicek

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, před časem se mi pokazil dálkový ovladač neorigo central na me oktávii (1,6 r.v 2000 ale před face). Rozhodl jsem se že domontuji originál a tak jsem zde koupil celou sadu 2,5g (4 motorky, jednotku, zámky, klíče s immo a samos štítek s pinem). Má někdo zkušenosti s takovouto předělávkou? Zatím jsem se dočetl jen o předělávce na 3g. Pokud mi někdo dá jakoukoliv radu, budu moc rád. Díkes

Editováno: , autor: Tomicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Zdravim mam Octaviu 1.6LXI 55kW rok 1998 pravostranne riadenie nakolko som v UK. a teraz k veci - mam tam iba central na kluc ziadnu inu elektriku a chcel by som dorobit aby to slo na dialku uz mam aj vyskakovaci kluc aj planzetu spravenu aj immo prehodeny aj komfortku som zohnal z tymto oznacenim 1J0 959 799 AH

v mojej je tato komfortka

kmortka.bmp

Uz mi bolo povedane ze musim prepinovat ale neviem ako ako som uz hore spomenul tak som v UK a chcem si to spravit sam lebo tu su dielne strasne drahe, co vsetko este potrebujem aby mi to islo?

a ak ma niekto schemu na to prepinovanie velmi by mi to pomohlo. mozte mi pisat aj na maila ktory je marcel.kuzma@hotmail.com

Dakujem vsetkym za akekolvek rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...