Tomicek Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Zdravím pánové, před časem se mi pokazil dálkový ovladač neorigo central na me oktávii (1,6 r.v 2000 ale před face). Rozhodl jsem se že domontuji originál a tak jsem zde koupil celou sadu 2,5g (4 motorky, jednotku, zámky, klíče s immo a samos štítek s pinem). Má někdo zkušenosti s takovouto předělávkou? Zatím jsem se dočetl jen o předělávce na 3g. Pokud mi někdo dá jakoukoliv radu, budu moc rád. Díkes Editováno: 14. Září 2008, autor: Tomicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 no pánové, nestyďte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 motorky jsi koupil zbytečně komfortky přehod nakóduj DO a je to pak můžeš dopojit 15 pin konektor na blinkry a anténu abys měl lepší příjem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Díkes, pak samo musím vyměnit spínačku a dveřní zámek. Budu muset ještě něco kódovat? Myslím immo. Nebo pokud ponechám mé původní immo tak bude vše OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 pokud přehodíš čipy tak nic nekóduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 co řešíš???Máš 2000 a ta má 2,5 generaci.Immo původní můžeš nechat-vyloupnout a přehodit,jestli se ti to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 já sem si myslel, že předface mají 2g, nerad bych to celé rozhodil a pak zjistil, že je tam nějaký zádrhel. Teď sem rád, že pouze přehodím jednotku, zámky aimmo a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Pánové děkuji za cenné rady, už to fakááá. Teď už jenom zámek ve dveřích a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marselus Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Zdravim mam Octaviu 1.6LXI 55kW rok 1998 pravostranne riadenie nakolko som v UK. a teraz k veci - mam tam iba central na kluc ziadnu inu elektriku a chcel by som dorobit aby to slo na dialku uz mam aj vyskakovaci kluc aj planzetu spravenu aj immo prehodeny aj komfortku som zohnal z tymto oznacenim 1J0 959 799 AH v mojej je tato komfortka kmortka.bmp Uz mi bolo povedane ze musim prepinovat ale neviem ako ako som uz hore spomenul tak som v UK a chcem si to spravit sam lebo tu su dielne strasne drahe, co vsetko este potrebujem aby mi to islo? a ak ma niekto schemu na to prepinovanie velmi by mi to pomohlo. mozte mi pisat aj na maila ktory je marcel.kuzma@hotmail.com Dakujem vsetkym za akekolvek rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marselus Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Nikto nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.