cokapid Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Ahojte, chci si koupit nějaké boční plastové nebo laminátové kryty prahů. Hoď te sem fotky kdo jaké máte pro inspiraci ať se mě líp rozhoduje+ nějaké info(výrobce, +- cena, atest atd). Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 nemáte někdo na autě tyto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 JO JO PRAHY NA AUTĚ JSOU PĚKNÁ VĚC, ALE V MÉM PŘÍPADĚ BY TO BYLY VYHOZENÉ PENÍZE. NEŽ BYCH TOTIŽ DOJEL DO PRÁCE PŘES OSTRAVU, TAK BYCH BYL OLOUPANÝ JAKO CIBULE POŘÁD NĚKDE KOPOU A TO JSOU DÍRY JAKO PRASE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Nezdá se mě že by tyhle moc auto snížily nebo jo? Editováno: 17. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 VYPADAJÍ PĚKNĚ A ZDÁ SE, ŽE BY AUTO SNÍŽIT NEMĚLY, ALE JESTLI SI JEL NĚKDY TEĎ PŘES OSTRAVU, TAK ASI VÍŠ O ČEM JSEM MINULE PSAL. KDYŽ TAMA PROJÍŽDÍM, TAK MÁM STRACH I O TY ORIGO PLECHOVÉ PRAHY. CO ULICE TO TAXISŮV PŘÍKOP, TAK DOUFÁM, ŽE SE V BUDOUCNU ZLEPŠÍ TI NAŠI SLAVNÍ CESTÁŘI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Jojo jezdím tam jednou týdně pracovně a je o tam malinko problém)) Editováno: 18. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.