Publikováno Září 15, 200817 r Ahojte, chci si koupit nějaké boční plastové nebo laminátové kryty prahů. Hoď te sem fotky kdo jaké máte pro inspiraci ať se mě líp rozhoduje+ nějaké info(výrobce, +- cena, atest atd). Díky všem
Září 15, 200817 r JO JO PRAHY NA AUTĚ JSOU PĚKNÁ VĚC, ALE V MÉM PŘÍPADĚ BY TO BYLY VYHOZENÉ PENÍZE. NEŽ BYCH TOTIŽ DOJEL DO PRÁCE PŘES OSTRAVU, TAK BYCH BYL OLOUPANÝ JAKO CIBULE POŘÁD NĚKDE KOPOU A TO JSOU DÍRY JAKO PRASE
Září 16, 200817 r Autor Nezdá se mě že by tyhle moc auto snížily nebo jo? Upraveno Září 17, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 17, 200817 r VYPADAJÍ PĚKNĚ A ZDÁ SE, ŽE BY AUTO SNÍŽIT NEMĚLY, ALE JESTLI SI JEL NĚKDY TEĎ PŘES OSTRAVU, TAK ASI VÍŠ O ČEM JSEM MINULE PSAL. KDYŽ TAMA PROJÍŽDÍM, TAK MÁM STRACH I O TY ORIGO PLECHOVÉ PRAHY. CO ULICE TO TAXISŮV PŘÍKOP, TAK DOUFÁM, ŽE SE V BUDOUCNU ZLEPŠÍ TI NAŠI SLAVNÍ CESTÁŘI
Září 18, 200817 r Autor Jojo jezdím tam jednou týdně pracovně a je o tam malinko problém)) Upraveno Září 18, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.