Ray Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 (editace) Zdravím. Přicházím s dotazem jak demontovat zrcátka, myslím tím rozebrat kompletně na O1 zajímá mě jak se dovnitř dostat, potřebuji vyjmout veškerou elektriku ven, včetně drátů a motorku. Mohl by mi někdo ukázat jak na to? Předem děkuji. Nerad bych rozbil skleněnou část tudíž zrcátko. pro zajímavost vám pak ukážu na čem dělám. Vše budu fotit... Budu celá střeva (motorky) ze starých do nových předělávat a když se povede tak bych rád předělal i vyhřívání ale bude to oříšek. Editováno: 16. Září 2008, autor: Ray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Jemne vypac sklo-zrkadlo zo spodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Jemne vypac sklo-zrkadlo zo spodu. Nooo, zkoušel jsem to a drží to tam opravdu fest. Takže ti nevím jak to tam je zacvakaný. Nechce to jít a opravdu bych je nechtěl rozbít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ako priklad Ti budem hovorit o lavom zrkadle. Zatlac prstom na lavu cast "skla" tak, aby sa natocilo maximalne ako to ide. Vpravo mozes potom vopchat prst a jemne zacat pacit. Vo vzniknutej diere uvidis uchyt. Su to 4 zapadky okolo toho kruhoveho stredu v ktorom su motorceky. Opatrne to postupne "vylup" / vypac zo vsetkych uchytov. Zostane Ti to visiet na dvoch kablikoch, teda ak mas vyhrievane zrkadlo. Vnutri uz potom pomocou torx srobovaku mozes veselo rozoberat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Začal jsem rozebírat pravé zrcátko, ale u pravého jsem musel tlačit na levou stranu aby na pravé straně zrcátka vznikla díra na prsty, ani jsem nemusel moc tlačit a udělalo párkrát cvak cvak a zrcátko bylo venku. což mám radost, jelikož je v celku. Nejlepší bude když tam žádný šroubovák strkat nebudeme, je tvrdý a sklo by nemuselo vydržet, prsty jsou měkké a není tu takové riziko prasknutí. Zde prozatím přikládám fotky jinak spodní okraj zrcátka byl již popraskaný a to je taky důvod proč budu komletně celá zrcátka měnit. za ty které uvidíte na fotkách. Editováno: 16. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kluci mohli by jste mi sem někdo hodit fotku pravého skla zrcátka z vnitřní strany?? jedná se mi o manuál, bez výhřevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Na fabku? Nebo ochcavku? Fabku ti mužu vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 na octávku, jinak bych dal dotaz do Fábií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ahoj lidičky, můžete mi někdo popsat postup naopak při nasazování skla do zrcátka (pravé- dlouhé), jestli jsou tam nějaké vychytávky na co dát pozor atd. ...... díky zdenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Je to bez problemov, prilozis zrkadlo do spravnej polohy a prstami zatlacis priblizne na ten prstenec na ktorom su zapadky. Zacvakne a mas to hotove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Je to bez problemov, prilozis zrkadlo do spravnej polohy a prstami zatlacis priblizne na ten prstenec na ktorom su zapadky. Zacvakne a mas to hotove. jo díky tak se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.