GaGaN Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Cuzz lidi, byla mi dnes rano ukradena modra oktavka 1.9 Tdi. VIN cislo sem pak hodim. Byla to praha 3 ulice k lucinam. kdyby jste nekdo nahadou narazil na ciste modou oktavku v ambiente ktera mela presne modry do barvy auta drzaky SPZ tak mi prosim dejte nejak vedet na 724585320! SPZ je 4A7 1035. vim ze se uz asi nenajde - mel jsem si ojetou z firmy cca dva mesice a to auto sem si fakt zamiloval ale tohle je moc.....sem z toho mimo. kdyby cokoliv dejte vedet. DIKY VSEM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Vem druhý auto nebo si ho někde pujč a projeď okolí, už se to tu stalo a psalo se o tom, že zloději často auto odstaví někde na sídlišti a čekají pár dni, zda auto nemá vyhledávací zařízení. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2? bohužel to je hrozně drahý, cca 40-50t Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.