GaGaN Vloženo 19. Září 2008 Vloženo 19. Září 2008 Cuzz lidi, byla mi dnes rano ukradena modra oktavka 1.9 Tdi. VIN cislo sem pak hodim. Byla to praha 3 ulice k lucinam. kdyby jste nekdo nahadou narazil na ciste modou oktavku v ambiente ktera mela presne modry do barvy auta drzaky SPZ tak mi prosim dejte nejak vedet na 724585320! SPZ je 4A7 1035. vim ze se uz asi nenajde - mel jsem si ojetou z firmy cca dva mesice a to auto sem si fakt zamiloval ale tohle je moc.....sem z toho mimo. kdyby cokoliv dejte vedet. DIKY VSEM!!! Citovat
Sinius Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 Vem druhý auto nebo si ho někde pujč a projeď okolí, už se to tu stalo a psalo se o tom, že zloději často auto odstaví někde na sídlišti a čekají pár dni, zda auto nemá vyhledávací zařízení. Hodně štěstí Citovat
superfatty Vloženo 26. Září 2008 Vloženo 26. Září 2008 možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2? Citovat
spici Vloženo 26. Září 2008 Vloženo 26. Září 2008 možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2? bohužel to je hrozně drahý, cca 40-50t Kč Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.