Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cuzz lidi, byla mi dnes rano ukradena modra oktavka 1.9 Tdi. VIN cislo sem pak hodim. Byla to praha 3 ulice k lucinam. kdyby jste nekdo nahadou narazil na ciste modou oktavku v ambiente ktera mela presne modry do barvy auta drzaky SPZ tak mi prosim dejte nejak vedet na 724585320! SPZ je 4A7 1035. vim ze se uz asi nenajde - mel jsem si ojetou z firmy cca dva mesice a to auto sem si fakt zamiloval ale tohle je moc.....sem z toho mimo. kdyby cokoliv dejte vedet. DIKY VSEM!!!

Vem druhý auto nebo si ho někde pujč a projeď okolí, už se to tu stalo a psalo se o tom, že zloději často auto odstaví někde na sídlišti a čekají pár dni, zda auto nemá vyhledávací zařízení. Hodně štěstí

možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2?

možná je to blbost a nevim kolik by to stálo ale nevyplatil by se inzerát na rádiu, třeba EVROPA 2?

bohužel to je hrozně drahý, cca 40-50t Kč :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.