peca.pec Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Mohl by mi někdo poradit.. mám octavii 1.9 TDI 66 KW, najeto 81 TKM, za studena chytá na 2 až 3 otočení, když to hned zastavím a startuju znovu, na drc chytne. Za tepla není problém žádný. Pro informaci jsou nové filtry i svíčky.Měl jsem tu samou předtím a ta chytala na drc kdykoliv a měla najeto přes 200TKM. Dík za radu P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 řekl bych, že špatná sekce. v OII tenhle motor není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 řekl bych, že špatná sekce. v OII tenhle motor není Moje chyby jedná se o octvaii I, 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Bych rekl,ze asi pada nafta. Gumicky na filtru mas nove ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Delalo mi to taky,vymenen na palivovem filtru ten černej ventil,nevim přesnej nazev. 350kč taky O1 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Mohl by mi někdo poradit.. mám octavii 1.9 TDI 66 KW, najeto 81 TKM, za studena chytá na 2 až 3 otočení, když to hned zastavím a startuju znovu, na drc chytne. Za tepla není problém žádný. Pro informaci jsou nové filtry i svíčky.Měl jsem tu samou předtím a ta chytala na drc kdykoliv a měla najeto přes 200TKM. Dík za radu P. Ano gumičky ve filtru a ještě VAGem kontrola předvstřiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Bych rekl,ze asi pada nafta. Gumicky na filtru mas nove ? Tento týden jsem vyměnil ten ventin nad palivovým filtrem..cca 800,-Kč, předstřik je OK tak doufám, že je po problému. Jen se chci ještě zeptat jestli v průhledné hadičce co vede s palivového filtru můžou být vzduchové bubliny? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tento týden jsem vyměnil ten ventin nad palivovým filtrem..cca 800,-Kč, předstřik je OK tak doufám, že je po problému. Jen se chci ještě zeptat jestli v průhledné hadičce co vede s palivového filtru můžou být vzduchové bubliny? Díky Jsem v tom laik ale myslíte tím ( vyměnit gumičky na palivovém filtru) je něco jiného, než na tom černém ventilu, který jsem vyměnil celý?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) mysleno gumicky na tom cernem ventilu co je na filtru. a bublinku nejakou mam i ja v te pruhledne hadicce. Myslim ze je to normalni,pokud to neni nejaky extrem. Editováno: 30. Září 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 mysleno gumicky na tom cernem ventilu co je na filtru.a bublinku nejakou mam i ja v te pruhledne hadicce. Myslim ze je to normalni,pokud to neni nejaky extrem. Tak to je asi v pohodě vyměnil jsem jej celý.....zatím klid, uvidíme jak to bude vypadat v zimě...bublinek tam není moc 1-možná 2, ale jak kdy.. spíš po ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 To by mělo být normální. Nějaká bublinka se může objevit. Pokud měníš filtr tak se dopopručuje zalít naftou , počkat a doplnit. V servisu na to mají pumpičku, kde naftu nasaje podtalakem z nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To by mělo být normální. Nějaká bublinka se může objevit. Pokud měníš filtr tak se dopopručuje zalít naftou , počkat a doplnit. V servisu na to mají pumpičku, kde naftu nasaje podtalakem z nádrže. Díky, počkám jak se to projeví dál....a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 myslite asi termoventil,ten neni současti filtru jiank stoji cca 300kč!!bosch.ma ho Sebo.a jinak bunlinky mam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) myslite asi termoventil,ten neni současti filtru jiank stoji cca 300kč!!bosch.ma ho Sebo.a jinak bunlinky mam taky. No po výměně ventilu..o kterém tu mluvíme, jsem opět dnes nenastartoval na drc...stálo to celou noc a den...jaký má vliv palivový filtr....dali mi tam bosch....ale už jsem zaslechl, že to není ono a to může být celý problém...???? Editováno: 4. Říjen 2008, autor: peca.pec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca.pec Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 No po výměně ventilu..o kterém tu mluvíme, jsem opět dnes nenastartoval na drc...stálo to celou noc a den...jaký má vliv palivový filtr....dali mi tam bosch....ale už jsem zaslechl, že to není ono a to může být celý problém...???? Tak nevím vyměnil jsem i orig. palivový filtr a nic prostě když to stojí tak to nechytne na drc......a to je vše nové..co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.