italik Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 před rokem jsem měnil předni tlumiče O1 03 120000km.Ted se chystam na zadni . na předek jsem zvolil saks.mam dat na zadek stejnou značku? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Len dve otazky ti polozim: 1. Preco si sa pred rokom rozhodol pre SACHS ? 2. Preco rozmyslas teraz nad tym ci ich mas dat aj dozadu ? Potom inak nerozumiem tomuto doatzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 (editace) sachs jsem sehnal za dobrou cenu,ale ted tady čtu jak všichni chvali bilstein Editováno: 21. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Len dve otazky ti polozim:1. Preco si sa pred rokom rozhodol pre SACHS ? 2. Preco rozmyslas teraz nad tym ci ich mas dat aj dozadu ? Potom inak nerozumiem tomuto doatzu... on nežádal aby ses ho ptal zpětně proč dával sachs,ale chtěl se zeptat jestli má dát sachs i dozadu. Já bych dal sachsy i dozadu ať to máš komplet. Já je dával všechny čtyři a zatím spokojenost. Cena za sadu čtyř byla po slevě asi 6500 tisíce a vycházelo to dráž asi o 300 kč na tlumiči oproti TRW. Víc se nerozhoduj a dej Sachs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Moje otazky boli zaroven odpovedou... Ak nejestvuje dovod preco nedat sachsy tak treba dat aj doazdu, uz len z dovodu pouzitej technologie od vyrobcu. nakolko rozne technologie tlmicov pouzitych v predu a vzadu moze mat negativny vplyv na spravanie sa vozidla v kritickejsich situaciach.. Az taky kvalitativny rozdiel medzi vyrobcami tlmicmi v tejto beznej katogorii nieje, v podstate su vsetky ok. Zalezi kto si vie za aku cenu zohnat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 (editace) diky objednam zase sachs. Editováno: 22. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) tak jsem dal ty sachs a je to jak jezdit v novem autě. obrovska změna Editováno: 9. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.