Revolucionar Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Chlapci zkuseni poradite mi jestli pujde sparovat s komfortkou 1J0 959 799 AH vystrelovaci klic 1K0 959 753 G? Zustal mi z prodaneho auta. Diky za info R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Koukni tady http://forum.skodahome.cz/topic/118335-typy-vyst%C5%99elovac%C3%ADch-kl%C3%AD%C4%8Du/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Ono jde o to ze dalku na klici mam, jenze je to stary klasicky nevystrelovaci klic (dvoutlacitko hella). Na nem je frekvence 434Mhz a vyse zminovany vystrelovak ma stejnou frekvenci. Tudiz by mel fungovat, ale nedari se mi jej sparovat s vozem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 To, že je stejná frekvence, neznamená, že to musí jít spárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 čau nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem , měl jsme v O1 99 komfortku 799Q tak jsem dal 799AH kvůli dálce druhý konektor jsem zapojil a všiml jsem si že když zapnu zapalování tak mi nejde elektrickej šíbr , až cca minutě nebo dvou normálně funguje, kodování je stejné jako v Qéčku , nestekal jste se s tím někdo... díky jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 ji čau nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem , měl jsme v O1 99 komfortku 799Q tak jsem dal 799AH kvůli dálce druhý konektor jsem zapojil a všiml jsem si že když zapnu zapalování tak mi nejde elektrickej šíbr , až cca minutě nebo dvou normálně funguje, kodování je stejné jako v Qéčku , nestekal jste se s tím někdo... díky jirka Mám to taky a nikdo neporadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 tak si na to zvyknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.