Září 1, 201411 r Chlapci zkuseni poradite mi jestli pujde sparovat s komfortkou 1J0 959 799 AH vystrelovaci klic 1K0 959 753 G? Zustal mi z prodaneho auta. Diky za info R.
Září 1, 201411 r Koukni tady http://forum.skodahome.cz/topic/118335-typy-vyst%C5%99elovac%C3%ADch-kl%C3%AD%C4%8Du/
Září 1, 201411 r Ono jde o to ze dalku na klici mam, jenze je to stary klasicky nevystrelovaci klic (dvoutlacitko hella). Na nem je frekvence 434Mhz a vyse zminovany vystrelovak ma stejnou frekvenci. Tudiz by mel fungovat, ale nedari se mi jej sparovat s vozem.
Leden 3, 20169 r čau nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem , měl jsme v O1 99 komfortku 799Q tak jsem dal 799AH kvůli dálce druhý konektor jsem zapojil a všiml jsem si že když zapnu zapalování tak mi nejde elektrickej šíbr , až cca minutě nebo dvou normálně funguje, kodování je stejné jako v Qéčku , nestekal jste se s tím někdo... díky jirka
Leden 9, 20169 r ji čau nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem , měl jsme v O1 99 komfortku 799Q tak jsem dal 799AH kvůli dálce druhý konektor jsem zapojil a všiml jsem si že když zapnu zapalování tak mi nejde elektrickej šíbr , až cca minutě nebo dvou normálně funguje, kodování je stejné jako v Qéčku , nestekal jste se s tím někdo... díky jirka Mám to taky a nikdo neporadil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.