Přejít na obsah

Výměna spínače zpátečních světel

lebkoun

Doporučené příspěvky

Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

Zapoměl jsem napsat to nejdůležitější a to ,že mám octavii I.(1,9TDi-combi)

Odkaz ke komentáři

Maros:Pokud o to bude někdo stát tak mu rád jak jsem už psal poradím,tak nevím o co Ti jde.A s tou Fabií to bude asi snazší,já to tak jednoduchý neměl,ale bylo to asi tím,že jsem měl urvané kabely před zásuvkou,ale i ten přístup je trochu komplikovanější.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...