lebkoun Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebkoun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K. Zapoměl jsem napsat to nejdůležitější a to ,že mám octavii I.(1,9TDi-combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebkoun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Dík už jsem si poradil.Pokud budete chtít vědět jak na to,napište.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ty jedeš na technickou a ani se nepodíváš jestli ti vše funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebkoun Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Já jedu na STK a předtím si vše vždy kontoluju,dokonce jsem koupil i novou lékárničku,ikdyž tamta ještě nebyla prošlá,ale prostě se stalo.Vše krom těch zpátečních jsem kontroloval,to se snad stát může,nebo Ty jsi neomylný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Neomylný nejsem, ale když jede na technickou tak vše co můžu překontroluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebkoun Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Asi nemá cenu dál odpovídat,prostě se stalo, ikdyž jsem celkem zodpovědný.A diskuze byla o něčem jiným a ne o tom, aby mě někdo poučoval co mám dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Zdravím, mám fabii a tam ho měním 2x ročně - stále odchází - prý to je normální a jde to celkem v pohodě lehneš pod auto,zašmátráš rukou a 19 klíčem a za 10 min je to hotový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Dík už jsem si poradil.Pokud budete chtít vědět jak na to,napište.K Prvne chces radu jak nevis,a jak si poradis,sam to tu nenapises jak jsi to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebkoun Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Maros:Pokud o to bude někdo stát tak mu rád jak jsem už psal poradím,tak nevím o co Ti jde.A s tou Fabií to bude asi snazší,já to tak jednoduchý neměl,ale bylo to asi tím,že jsem měl urvané kabely před zásuvkou,ale i ten přístup je trochu komplikovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.