Publikováno Září 23, 200817 r Ahoj mám na vás dotaz nastříkal jsem si na zimu podvozek auta takovou kaučukovou černou hmotou (něco jak guma ). Je to přípravek specialně určen na ochranu podvozku. Otázka zní :-) : nastříkal jsem i výfuk a nenapadlo mě, že jak se výfuk zahřeje, tak ta kaučuková hmota se rozpálí a azčne trochu smrdět. Smrad mi nevadí, jedná se mi o to, aby se nepoškodil samotný výfuk........prosím o radu, ppopř. kdo má stímto zkušenosti. Díky
Září 23, 200817 r ještě jsi nenapsal copak je to za auto...no asi fabka:-)já bych to z výfuku sundal páč se bude nejspíš víc zahřívat než by měl....a proč jsi vůbec stříkal spodek???nemá to cenu....u fabie...
Září 23, 200817 r Autor ještě jsi nenapsal copak je to za auto...no asi fabka:-)já bych to z výfuku sundal páč se bude nejspíš víc zahřívat než by měl....a proč jsi vůbec stříkal spodek???nemá to cenu....u fabie... no jezdim hodně v zimě, tak sem chtěl ochránit výfuk....když je to ale ochrana pro podvozek, tak by to mělo být i na výfuk ne? no nevím každá rada drahá....
Září 23, 200817 r no jezdim hodně v zimě, tak sem chtěl ochránit výfuk....když je to ale ochrana pro podvozek, tak by to mělo být i na výfuk ne? no nevím každá rada drahá.... Na to ti můžu odpovědět, protože já sám stříkám už třetí zimu celej spodek auta+ výfuk+podběhy černým asfaltem ve spreji. Můžu ti odpřísáhnout, že výfuk mi zatím neodešel a to mám auto už pátý rok. Ono to smrdět chvíli bude, ale to jen opravdu chvilku. Časem ti to začne odpadávat v podobě vypálených kousků asfaltu, ale to bude už dávno po zimě. Moje zkušenost....
Září 23, 200817 r nic se mu nestane, ale ani ho to neochrání. Výfuk, když už rezne, tak v místě kde v něm kondenzuje voda, tedy zevnitř. Ta povrchová koroze ho nezničí. Jinak osobně si myslím, že nástřik spodku u Fabie je zbytečná investice - už to přeci jen není 120. A zatím jsem neslyšel, že by někomu u Fabie prohnila podlala.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.