Tibor a Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Zdar, myslim, ze mam celkom rozumneho mechanika co to s VAG-om vie ale s tymto sa este nestretol. V riedkych a nepravidelnych intervaloch sa mi stane, ze sa mi pocas normalnej jazdy rozsvieti kontrolka poruchy riadenia motora a vykon sa obmedzi (pre bezpecny dojazd do servisu). V tej pamati chyb je potom niekolko desiatok roznych chybovych kodov, mnohe totalne nezmyselne (porucha brzdoveho systemu a pod.) Tiez sa uz stalo ze jednotka "stratila zakladne nastavenia". Tiez mi to uz niekolkokrat zblbo po nastartovani tak, ze som sa o ten motor bal. Otacky poskakovali z volnobehu na 2000-2500 a netahalo to. Po zahriati sa to ciastocne upravilo. Po dlhsom odpocinku uplne OK aj bez navstevy servisu. (kontrolka diagnostiky na chybu neupozornuje.) Mate s tym niekto skusenost, pripadne tip ktorym smerom patrat? Dik. Editováno: 24. Září 2008, autor: Tibor a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 nedstala se ti do RJ voda nemel jí někdo rozdělanou kvůli čipu a špatně jí utěsnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 A když se ta kontrolka rozsvítí,brzdí auto hůř?Je to 4*4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibor a Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Dohodol som sa s mechanikom aby patral po vode v RJ a v kabelazi.. Medzicasom nasiel "zhnity kabel" veduci k RJ, takze ked to da dokopy uvidime. Mozno bude pokoj. Auto brzdi stale rovnako.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.