Publikováno Září 24, 200817 r Ahoj, potřebuju kupní smlouvu na auto, nějakou ˇvzorovou už léta vychytanou ..tak jestli někdo máte, pls na můj mail či přes ICQ, nebo tady, děkuji moc ....
Září 24, 200817 r Ahoj něco jsem v PC našel, snad Ti bude k užitku. Ahoj, potřebuju kupní smlouvu na auto, nějakou ˇvzorovou už léta vychytanou ..tak jestli někdo máte, pls na můj mail či přes ICQ, nebo tady, děkuji moc .... Kupn__smlouva_o_prodeji_movit__v_ci___automobilu__.doc Kupn__smlouva_automobil.doc
Září 24, 200817 r Ahoj krajane, máš to tady , myslím že jsem to v minulosti stáhl z těchto stránek. M.kupni_smlouva_automobil_obecna.doc
Září 2, 20169 r Prodavam ted auto poprve "naprimo@, smlouvy se budou hodit... Jak jste (at uz jako kupci ci prodejci) resili casovou souslednost a zajisteni trojoperace "smlouva - prevod penez - prepis"?
Září 2, 20169 r kluci, tak snad se to bude hodit někomu novému , jinak reagujete na 8 let staré vlákno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.