Publikováno Září 25, 200816 r Co vy na to? Za mě zase jedna zimní hráblo úprava... Hlavně na těch 16" to je čupr.
Září 25, 200816 r som strašne zvedavý na reakcie . stačí vymeniť 2 nárazníky a s oktou to nemá nič spoločné .
Září 25, 200816 r to zadní křídlo, to se někdo vyřádil. Bych ho chtěl vidět po roce provozu. Pokud je z laminátu jak píšou, tak musí být dobře popraskaný. Pokud se na autě vůbec dlouhodobě udrží...
Září 25, 200816 r Autor zejména se mi líbí tohle: Jak je patrno, firma nekopíruje žádného našeho výrobce doplňků, ale jde opravdu vlastní cestou. Motem firmy Design Simik je vytvářet design, který se líbí všem tuningovým příznivcum.
Září 25, 200816 r Takze pokud se libi vsem tuningovym priznivcum, tak jsem rad, ze jsem stale ten normalni netuningovej clovek, pac tahle octa je peknej fujtajbl
Září 25, 200816 r To co je ? Vyzera to, akoby si zena obliekla minisuknu silonove podkolienky a lodicky bez podpetkov. Totalny nevkus ....
Září 25, 200816 r Můj pocit z toho je takovej, že všechno co na tom autě je, je nedotažené a nedomrlé. Chybí tomu trocha robustnosti a přirozenosti. A když už takovou divočinu v podobě nárazníků, tak by se měli držet trochu víc u země.
Září 26, 200816 r No nechci vam do toho kecat a ani mi se to moc nelíbí, ale projel jsem si kvůli inspiraci vaše auta a pokud nemate rs tak si ho snažíte dodělat vzhledově, samo že i s kolama protože origo jsou nejhezčí že?
Září 27, 200816 r jj, všichni do jednoho si tady doděláváme RS navíc, když nám do toho nechceš kecat, tak nekecej
Září 28, 200816 r Nějak se tam ty světla vepředu i vzadu ztrácejí, moc to oplastovali, nestojí to za nic.
Září 29, 200816 r Zcela souhlasím, když někde vydím takhle oplastované auto, tak si vzpomenu na trabant.....ale je fakt, že těch co jezdilo v tom bakelitovém vozítku bylo dost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.