Dominator_88 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Zdravim mam dotaz, mam Oktavii r.v.2000, 1,6 GLXi, dalsi info viz.:Oktavia Dominator potrebuju koupim novy cip imobiliseru do klicu a nevim jestli mam koupit Imo 2 gen nebo Imo 3 gen ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 bych řekl immo 2 immo 3 je až 05/2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Diky za odpoved... je nejaky zpusob jak to presne urcit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) jj. u nás je klíčník a ten šupne původní klíč do čtečky a ta mu vypíše přesný typ čipu má i tabulky podle auta/ roku správnej prodejce by měl umět poradit a vědět co prodává - ale v CZ to tak nefunguje Editováno: 26. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 U mista, kde se kovova cast klice (ta co se strka do zamku) vleva do plastove je u orig klice na kovove casti vyrazeno pismeno. Mrkni co tam mas vyrazeno a z toho lze primo odvodit generaci imobilizeru: F: generace 1 (pevny kod) W: generace 2 (plovouci kod) W3: generace 3 (plovouci kod) Pricemz generace 3 je zpetne kompatibilni s generaci 2. Pak napis jestli ty kapsle od rakso za neco stoji... Zdravi J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jinak tady je lepsi cena, ale netusim co je to zac: http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) je to najisto ? moje klíče z audi 2002 kde jsou krypto budíky mají na klíči W , ale immo 2 to určitě není no a ted tu mám jednoho transportéra T4 r.v. 2000 a má na klíči W3 a 3. generaci 100% nemá Editováno: 27. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 diky za reakce.... no kdyz se podivam na muj jediny klic tak tam mam vyrazeno z jedne strany FAB a zdruhe HAA... no tak pristi tyden obednam ten Imo 2 gen a dalkovy centra a vystrelovaci klice a budu mit konecne dva klice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 @Vasa: s tim Audi je to divny, s tim transporterem je to mozny jestli byl klic pozdeji dokupovan, protoze jak jsem psal je zpetne kompatibilni. @Dominator: To "W" by bylo na te strane co mas napsano FAB vyrazeno v tom tmavem kolecku. Jestli tam neni nic (nebo F), mas asi nejspis generaci 1, a to ti pak podle me nepujde ani jedna z tech kapsli od Rakso. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) u té T4 je to origo původní klíč, i na druhym je to samý i Audi má na obou klíčích to samý a oba jsou origo Editováno: 27. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Nermuzu si pomoct, to oznaceni tak skutecne musi sedet. Ten t4 bude podle me mit asi prece 3ti generaci imobilizeru. Nekde jsem cetl ze se do busu davala od 05/1999. Nebo vymena zamku. U vw by v tom nemeli mit bordel. Odkud vis ze to neni 3ti generace imobilizeru? Za audi bych ruku do ohne nedal, ale melo by to byt stejne. Generace >3 oznaceni neznam. Treba je W profil klice nebo ja fakt nevim... J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 no tak nevim ja tam nic nemam bud sem slepej nebo se to uz osoupalo.... tak obednam imo 2gen a uvidime... Mate nekdo zkusenosti s tim dalkovym ovladani od Rasko.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 ad T4: dělal jsem nové klíče na T4 začátek 2001 a kupovak jsem immo 2g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Mám doma několik starších klíčů, můžu se podívat, jestli v nich nejsou i kapsle k immo. Bylo by to určitě z klíčů FAB/HAA, jako máš ty. Jen bohužel nevím kdy se k tomu dostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 no tak nevim ja tam nic nemam bud sem slepej nebo se to uz osoupalo.... tak obednam imo 2gen a uvidime... Mate nekdo zkusenosti s tim dalkovym ovladani od Rasko.cz? Ahoj, to DO od Raksa mám už měsíc a zatím si ho nemůžu vynachválit, je to prostě super věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Pokud najdu, tak prodám - tak jsem to myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 @Konny: zarizeni sis montoval sam? jak to bylo slozite? @Capo: ty immo jak mas byli uz prizpusobene k nejake ridici jednotce? kdyby by ne a cena byla prijatelna tak bych mel zajem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) Ano montoval jsem si ho sám. Montáž není moc složitá (jde o připojení 6 drátů), ale je dost pracná ,,kdo si rád hraje, tak mu to nevadí,, . V balení DO je přiložen návod na montáž do Octy, ale já jsem spíš postupoval podle návodu co napsal rolbař: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857 Editováno: 28. Září 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) diky za odpoved... ty si kupoval dalkovy 1 nebo dalkovy 2?? bylo soucasti dodavky tedy i 2x klice + 2 nevybrouseny planzety? Editováno: 28. Září 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Koupil jsem si dalkový 1. Psal jsem i Raksovi, jaký je rozdíl mezi tím druhým a napsal mi, že to dálkové 1 je jeho český výrobek a to druhý dražší DO je nějaké cizí. Jinak součástí dodávky jsou 2 vystřelovací klíče a v nich už jsou namontované nevybroušené planžety. Takže pak stačí jenom si je nechat vybrousit (to byl taky porod, někoho sehnat kdo to dělá), předělat tyčinku imobilizeru a můžeš směle jezdit a zamykat a odemykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Supr diky Konny opet si mi pomohl... za to ti velke diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 A já jsem opět rád, že jsem mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Aha, tak se omlouvám, to jsou starší a již přizpůsobené čipy immo, tedy tobě nanic. Neuvědomil jsem si, že je to nevratný proces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 vpoho tak ja obednam ty od raska 2 gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Aha, tak se omlouvám, to jsou starší a již přizpůsobené čipy immo, tedy tobě nanic. Neuvědomil jsem si, že je to nevratný proces... u 3. generace jo ale u 2. generace jde naučit víckrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.