Publikováno Září 25, 200816 r Zdravim mam dotaz, mam Oktavii r.v.2000, 1,6 GLXi, dalsi info viz.:Oktavia Dominator potrebuju koupim novy cip imobiliseru do klicu a nevim jestli mam koupit Imo 2 gen nebo Imo 3 gen ??
Září 26, 200816 r jj. u nás je klíčník a ten šupne původní klíč do čtečky a ta mu vypíše přesný typ čipu má i tabulky podle auta/ roku správnej prodejce by měl umět poradit a vědět co prodává - ale v CZ to tak nefunguje Upraveno Září 26, 200816 r od Vaša
Září 26, 200816 r U mista, kde se kovova cast klice (ta co se strka do zamku) vleva do plastove je u orig klice na kovove casti vyrazeno pismeno. Mrkni co tam mas vyrazeno a z toho lze primo odvodit generaci imobilizeru: F: generace 1 (pevny kod) W: generace 2 (plovouci kod) W3: generace 3 (plovouci kod) Pricemz generace 3 je zpetne kompatibilni s generaci 2. Pak napis jestli ty kapsle od rakso za neco stoji... Zdravi J.
Září 26, 200816 r Jinak tady je lepsi cena, ale netusim co je to zac: http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=71
Září 27, 200816 r je to najisto ? moje klíče z audi 2002 kde jsou krypto budíky mají na klíči W , ale immo 2 to určitě není no a ted tu mám jednoho transportéra T4 r.v. 2000 a má na klíči W3 a 3. generaci 100% nemá Upraveno Září 27, 200816 r od Vaša
Září 27, 200816 r Autor diky za reakce.... no kdyz se podivam na muj jediny klic tak tam mam vyrazeno z jedne strany FAB a zdruhe HAA... no tak pristi tyden obednam ten Imo 2 gen a dalkovy centra a vystrelovaci klice a budu mit konecne dva klice...
Září 27, 200816 r @Vasa: s tim Audi je to divny, s tim transporterem je to mozny jestli byl klic pozdeji dokupovan, protoze jak jsem psal je zpetne kompatibilni. @Dominator: To "W" by bylo na te strane co mas napsano FAB vyrazeno v tom tmavem kolecku. Jestli tam neni nic (nebo F), mas asi nejspis generaci 1, a to ti pak podle me nepujde ani jedna z tech kapsli od Rakso. J.
Září 27, 200816 r u té T4 je to origo původní klíč, i na druhym je to samý i Audi má na obou klíčích to samý a oba jsou origo Upraveno Září 27, 200816 r od Vaša
Září 27, 200816 r Nermuzu si pomoct, to oznaceni tak skutecne musi sedet. Ten t4 bude podle me mit asi prece 3ti generaci imobilizeru. Nekde jsem cetl ze se do busu davala od 05/1999. Nebo vymena zamku. U vw by v tom nemeli mit bordel. Odkud vis ze to neni 3ti generace imobilizeru? Za audi bych ruku do ohne nedal, ale melo by to byt stejne. Generace >3 oznaceni neznam. Treba je W profil klice nebo ja fakt nevim... J.
Září 27, 200816 r Autor no tak nevim ja tam nic nemam bud sem slepej nebo se to uz osoupalo.... tak obednam imo 2gen a uvidime... Mate nekdo zkusenosti s tim dalkovym ovladani od Rasko.cz?
Září 28, 200816 r Mám doma několik starších klíčů, můžu se podívat, jestli v nich nejsou i kapsle k immo. Bylo by to určitě z klíčů FAB/HAA, jako máš ty. Jen bohužel nevím kdy se k tomu dostanu...
Září 28, 200816 r no tak nevim ja tam nic nemam bud sem slepej nebo se to uz osoupalo.... tak obednam imo 2gen a uvidime... Mate nekdo zkusenosti s tim dalkovym ovladani od Rasko.cz? Ahoj, to DO od Raksa mám už měsíc a zatím si ho nemůžu vynachválit, je to prostě super věcička
Září 28, 200816 r Autor @Konny: zarizeni sis montoval sam? jak to bylo slozite? @Capo: ty immo jak mas byli uz prizpusobene k nejake ridici jednotce? kdyby by ne a cena byla prijatelna tak bych mel zajem....
Září 28, 200816 r Ano montoval jsem si ho sám. Montáž není moc složitá (jde o připojení 6 drátů), ale je dost pracná ,,kdo si rád hraje, tak mu to nevadí,, . V balení DO je přiložen návod na montáž do Octy, ale já jsem spíš postupoval podle návodu co napsal rolbař: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857 Upraveno Září 28, 200816 r od Konny
Září 28, 200816 r Autor diky za odpoved... ty si kupoval dalkovy 1 nebo dalkovy 2?? bylo soucasti dodavky tedy i 2x klice + 2 nevybrouseny planzety? Upraveno Září 28, 200816 r od Dominator_88
Září 28, 200816 r Koupil jsem si dalkový 1. Psal jsem i Raksovi, jaký je rozdíl mezi tím druhým a napsal mi, že to dálkové 1 je jeho český výrobek a to druhý dražší DO je nějaké cizí. Jinak součástí dodávky jsou 2 vystřelovací klíče a v nich už jsou namontované nevybroušené planžety. Takže pak stačí jenom si je nechat vybrousit (to byl taky porod, někoho sehnat kdo to dělá), předělat tyčinku imobilizeru a můžeš směle jezdit a zamykat a odemykat
Září 28, 200816 r Aha, tak se omlouvám, to jsou starší a již přizpůsobené čipy immo, tedy tobě nanic. Neuvědomil jsem si, že je to nevratný proces...
Září 28, 200816 r Aha, tak se omlouvám, to jsou starší a již přizpůsobené čipy immo, tedy tobě nanic. Neuvědomil jsem si, že je to nevratný proces... u 3. generace jo ale u 2. generace jde naučit víckrát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.