Přejít na obsah

O1 relé vyhřívání sedaček

avus

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti se zavadou (cvakani) rele vyhrivani prednich sedadel? Dluho se to na aute nepouzivalo a nyni i kdyz vyhrev neni zapnuty rele se nekdy rozcvaka i behem jizdy. Vyhrivani ale jinak normalne funguje. Jedna se o relé, které je umístěno pod palubní deskou v prtostoru nad nohama řidíče a má obj.číslo 1U0919533. Případně pokud jej někdo máte za zajímavou cenu tak nabídněte. :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A si si isty, ze sa rozcvaka to rele vyhrevu? Lebo beznejsie "poruchove cvakanie" je prerusovac smeroviek a sposobuje to hlavne packa (prepinac) smeroviek.
Jistý jsem si temer na 100%. Vcera jsem pred cestou domu zminovane dvojrele demontoval a cvakani prestalo, navic kolega z dilny pri tom kdyz to cvakalo se jednotlivych relatek dotýkal a cvakání prý šlo na 100% z něj. Nevím jestli se to dá nějak opravit jako stará relátka (očistit kontakty uvnitř)? Můžu se tě zeptat ještě na tvé odkazy Tripling a Vag měření zrychlení? Lze to první použít pro mou OI MR2003 a to druhé se starou verzí VAG COM IHR304? Editováno: , autor: avus
Odkaz ke komentáři

Aha, tak to bude naozaj v tom vyhreve...

O tripplingu tu bolo popisane dost, domontovat sa da lahko na vsetky OI.

To meranie som robil so 704.1, starsi VAG neviem, skus sa pripojit na RJ motora (alebo RJ budikov), ci tam budes mat to tlacitko.

Editováno: , autor: olisoft
Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Ahojte vychytávam muchy na mojej OI, už som oravil svetlo v kufri ktoré niekto odpojil lebo mu stále svietilo, a dnes som sa dostal k ohrevu sedačiek. Vodičovu som zmákol (bol prepálený odporový drôt) ale mám problém u spolujazdca relátka su funkčné čo som odskúšal prehodením ale keď otáčam potenciometrom na ovládači na tej spolujazdcovej mi necvaká. Ovládanie je OK premeral som odpory a sú rovnaké pri otáčaní na obidvoch potenciometroch. poradí niekto čo ešte pozrieť :wacko:

Odkaz ke komentáři

No tak nikto neporadil, tak si odboviem sám možno sa to niekomu hodí. Relátko necvakalo z dôvodu prerušenia drôtu na tepelnom čidle v dečke čo som zistil rozobraním sedačky (do čoho sa mi velmi nechcelo, keď som už včera jednu rozoberal) ale dielo sa podarilo a už hrejú obidve :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...