Publikováno Září 27, 200816 r Dnes som chcel vymenit kompletne stierace (nielen listy), tak som dal dole plastove krytky, horko-tazko odsruboval matice, co drzia stierace a myslel som si, ze ich iba potiahnem nahor - ale je to tam tak stuhnute, alebo zaoxidovane, ze s tym neviem ani pohnut - bojim sa aby som to nejako neposkodil...Ako to riesite? Pochybujem, ze WD-40 sa tam nejako dostane... Ospravedlnujem sa, ak sa to opakuje, ale nic podobne som tu nevidel...
Září 27, 200816 r Dnes som chcel vymenit kompletne stierace (nielen listy), tak som dal dole plastove krytky, horko-tazko odsruboval matice, co drzia stierace a myslel som si, ze ich iba potiahnem nahor - ale je to tam tak stuhnute, alebo zaoxidovane, ze s tym neviem ani pohnut - bojim sa aby som to nejako neposkodil...Ako to riesite? Pochybujem, ze WD-40 sa tam nejako dostane...Ospravedlnujem sa, ak sa to opakuje, ale nic podobne som tu nevidel... AHOJ, TO WD 40 BY TO MĚLO POVOLIT. AŽ TO NASTŘÍKÁŠ, TAK TO NECH CHVÍLI PŮSOBIT A MUSÍ TO JÍT VYTÁHNOUT, SKUS S TÍM PŘI VYTAHOVÁNÍ TROCHU POKÝVAT
Září 27, 200816 r Autor to tak drzi ako privarene, sa bojim, ze urvem nejaky motorcek alebo co... Ale dik. Ak to nepojde, nech sa potrapia v servise
Září 28, 200816 r tak toto jsem resil vcera !!!!! WD, kladivo, dve kladiva, pacidlo apod...a jeden sel ale druhej ani za hovno !!!!! tak jak na to ???
Září 28, 200816 r já když sem vyměňovat zadní stěrač, tak to taky nešlo dolů. WD úpně na hov.o. no tak sem tam našrouboval z5 matku tak aby mezi stěračem a matkou byl cca 1mm místa. pak sem vzal sikovky a tlačil sem ten stěrač proti matce. asi to není nejlepší způsoub, ale nic lepšího sem nevymyslel...
Září 28, 200816 r Pokud jsou opravdu hodně přirezlé, tak ten stahovák je opravdu nejlepší věc, sám jsem to s ním taky musel jednou dělat a šlo to super. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=stahovák
Říjen 2, 200816 r Autor Vdaka za ohlasy a za rady, az budem doma (o mesiac), tak skusim zohnat ten stahovak...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.