Přejít na obsah

Růžový prášek nádržka chladící kapaliny

Marzal

Doporučené příspěvky

Ahoj, nedávno mi v servisu měnili chladící kapalinu a dneska jsem si všiml, že v okolí její nádržky je místy vidět růžový prášek - jako kdyby kapalina někudy unikala, voda se z ní odpařila a zůstal jen prášek. Stejný prášek je i pod víčkem nádržky. Je to normální? Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, díky za reakci. Dneska hadičku pořádně zkontroluju, včera při zběžném ohledání jsem na ní žádnou netěsnost nenašel. Trocha kapaliny je vylitá i pod náržkou, mně právě ale zarazil ten prášek, protože jsem to u nikoho jiného na autě neviděl (ani na svém před návštěvou v servisu). Je třeba možné, že tam byla doplněna nesprávná kapalina a ta teď nějak reaguje s tou starou? Díky, M.

Ak si si vsimol pod vickom je to celkom normalne, lebo je tak spravene aby sa to mohlo odparovat, ale v akej dialke je to este? nepresakuje ti niekde hadica alebo co? jedine ze by to bolo pod tym ze to steka dole z nadobky a tam sa to vyparuje... neprelievac nahodou nadrzku nejak moc?
Editováno: , autor: Marzal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...