Přejít na obsah

nový spoiler - jaký materiál?

boudis

Doporučené příspěvky

Zdravim lidi.. Je to tu můj první příspěvek, tak se vám nejdřív představim :-) Jsem Boudis, z Chrudimi.

Koupil jsem nedávno ojetou, častečně upravenou Fabii, trochu jsem ji ještě upravil, a nakonec jsem ji ještě stihnul nabořit :kuk:

Tak na ni teď sháním novej spoiler, aby se tak nějak "hodil" k tomu zadnímu. Našel jsem tyhle 3 (viz. foto), ale tak nějak nevím jaký jsou plusy a mínusy jednotlivých materiálu. Jsou z laminátu, z plastu a z ABS. Můžete mi někdo dát radu který vzít?

Vim že plast neni nic extra, ale zase je nejlevnější, vyplatí se utrácet za ty lepší?

Samozřejmě ještě půjde pod lak

post-24186-1222705295_thumb.jpg cena cca 3400,- (ABS)

post-24186-1222705323_thumb.jpgcena cca 2300,- (plast)

post-24186-1222705314_thumb.jpg cena cca 2800,- (laminát)

Editováno: , autor: boudis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale ty červený jsou stejný, ne? Vždyť je to GT převlek, originální příslušenství ze Škodovky. Nebo někdo dělá repliku?

Já osobně bych do laminátu nešel

No vizuálně stejný jsou, rozdíl je v materiálu a hlavně v ceně.. Proto mě zajmalo jestli mi někdo řekne PLAST NEBER nebo ne :-) A máš pravdu, ta Fabka byla v GT přímo od škodovky, ale mě stačí i replika, oprava se docela prodražila :feve:

A proč laminát ne? Máš s nim špatný zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...