boudis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Zdravim lidi.. Je to tu můj první příspěvek, tak se vám nejdřív představim :-) Jsem Boudis, z Chrudimi. Koupil jsem nedávno ojetou, častečně upravenou Fabii, trochu jsem ji ještě upravil, a nakonec jsem ji ještě stihnul nabořit Tak na ni teď sháním novej spoiler, aby se tak nějak "hodil" k tomu zadnímu. Našel jsem tyhle 3 (viz. foto), ale tak nějak nevím jaký jsou plusy a mínusy jednotlivých materiálu. Jsou z laminátu, z plastu a z ABS. Můžete mi někdo dát radu který vzít? Vim že plast neni nic extra, ale zase je nejlevnější, vyplatí se utrácet za ty lepší? Samozřejmě ještě půjde pod lak cena cca 3400,- (ABS) cena cca 2300,- (plast) cena cca 2800,- (laminát) Editováno: 29. Září 2008, autor: boudis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ale ty červený jsou stejný, ne? Vždyť je to GT převlek, originální příslušenství ze Škodovky. Nebo někdo dělá repliku? Já osobně bych do laminátu nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boudis Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ale ty červený jsou stejný, ne? Vždyť je to GT převlek, originální příslušenství ze Škodovky. Nebo někdo dělá repliku?Já osobně bych do laminátu nešel No vizuálně stejný jsou, rozdíl je v materiálu a hlavně v ceně.. Proto mě zajmalo jestli mi někdo řekne PLAST NEBER nebo ne :-) A máš pravdu, ta Fabka byla v GT přímo od škodovky, ale mě stačí i replika, oprava se docela prodražila A proč laminát ne? Máš s nim špatný zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 brácha měl laminát na felicii, jednou s ním bouchnul o obrubník a od tý doby se trhal jako papír, několikrát jsme ho opravovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.