Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

natankoval jsem jinde než obvykle a po ujetí pár kilometrů se mi rozsvítila kontrolka EPC a svítí stále.

Nevím, jestli to má s tím něco společného, tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenost.

Všechno funguje jak má, tak jestli ten benzín? (tankováno u Benzina)

To je kontrolka elektronického pedálu, Electronic Pedal Check nespíš odešel potenciometr a ted to jede na záložní.... S benzínem to nemá nic společného....

koukni jestli ti sviti brzdove svetlo vzadu. Vim je to nelogicke ale muze to byt spinac brdz na pedalu... :p

• Autor

brzdové světlo to není, na to jsem koukal jako první, protože jsem to řešil kdysi na OI ,

hledal jsem tu a našel jeden příspěvek kde se dotyčný taky zmiňuje o benzínu , tak nevím.... :(

Upraveno od maca13

ten brzdovej spinac neni zase az tak od veci, stalo se nam to na naftove fabii a to blikalo zhaveni, a svetla fungovala dal, kdyz jsem se ptal ve skodovce proc zrovna zhaveni tak rekli ze na nejaou kontrolku to dat museli. Zkus aspon zavolat do autorizaku, a nebo k nekomu na diagnostiku.

• Autor

že by drzdový spínač i když vše funguje jak má ?

Brzdovy spinac je dvojity ale skus je vymenit mezi sebou... Spojka a brzda je ma strejne a uvidis...

• Autor

tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... :mellow:

takze brzdovej ?

• Autor

kdepak, na nic jsem nešáhl

jeden den svítilo a druhý den už ne ....... zhaslo samo

• 2 týdny později...
  • Autor

Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna )

Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna )

Dělalo mně to něco podobného a byl vadný právě zmíněný brzdový spínač (cca750,-Kč) - po výměně vše OK.

tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... :mellow:

Tak to máš doma skvělýho mechanika (teda machaničku) :palec2:

• Autor

tak až bude někomu svítit EPC , tak jí řeknu :D

• 3 roky později...

Zdravím, jsem tu novej a chtěl bych přispět troškou do mlýna.

Mám Octavii II kombi a včera se mi spontánně při otevírání kufru dálkou rozsvítilo 3. brzdové světlo, ale jak se otevřel kufr tak zhaslo. Zabouchl jsem a ono svítilo pořád. A při zapnutém kličku nezhasne EPC, ale po nastartování EPC zhasne. Takže asi spínač brzd jak tady čtu. Je potřeba vymazat chybu z jednotky nebo ne??? Dík Jirka

Upraveno od ji6006

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.