Přejít na obsah

Snímač teploty u 1.8T Kde je?

huskye

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

stává se mi že při startu ráno jak je chladno, mi začne blikat a pípat kontrolka teploty, což je blbost, aby byl motor přehřátý když je 5 stupňů venku a celou noc stál. Rozhodl jsem se tedy to čidlo vyměnit, koupil jsem obě co tam jsou. Čidlo pro palubku jsem našel hned, navrchu motoru skoro, ale kde sakra je to druhé? Hledali jsem to s kamarádem asi hodinu a nic...

Můžete mě prosím někdo navést, u čeho to třeba je, na jaké straně a tak? Nebo nejlépe fotku? :-)

Díky, ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si si isty, ze su tie cidla dve? Mam sice iny motor, ale cidlo teploty chladiacej kvapaliny je v nom len jedno - ma dva okruhy, jeden pre budiky a druhy pre RJ. Cidlo sa nachadza pri termostate.

Po vymene toho cidla, co si nasiel problem stale pretrvava?

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři

No já popravdě nevim :-) mě řekli v obchodě že tam jsou dvě a koupil jsem tedy co přikládám odkazy:

tohle:

http://www.e-cat.cz/p-1948303/skoda/octavi...1978479_1978480

to jsem našel, když jsem ho odpojil, neukazovalo mi to teplotu na palubce, při připojení mi to ukázalo že motor je zahřátý.

no a pak tohle:

http://www.e-cat.cz/p-2530371/skoda/octavi...1978479_1978480

a to nevim kde je, jestli teda vůbec...

Ale nezdá se mi že by to první mělo vliv na tu kontrolku co hlásila přehřátý motor, když jinak na palubce to ukazuje dobře, nastartuju, je to studené a až pak se to pomalu zahřívá... tak nevim jestli má dva okruhy jestli ejden jde a druhý blbne...

Odkaz ke komentáři

Si si isty, ze su tie cidla dve? Mam sice iny motor, ale cidlo teploty chladiacej kvapaliny je v nom len jedno - ma dva okruhy, jeden pre budiky a druhy pre RJ. Cidlo sa nachadza pri termostate.

Po vymene toho cidla, co si nasiel problem stale pretrvava?

no nevim jestli přetrvává, protože to nedělá vždycky, že to pípá, zatim to udělalo třikrát... tak uvidíme no

Odkaz ke komentáři

Jsem si myslel že odpojim expanzku a uvidim, jestli to ještě bude dělat nebo ne, jsem totiž myslel že jí odpojim a pak by to pípalo jen kvůli jinému důvodu. Ale očividně zapojená být musí, protože to pak pípalo furt :feve: ale jinak výměnou čidla se opravili starty a auto krásně startuje, promazal jsem volnoběžku tak to už nechrčí při startu a jsem spokojený :-) to pípání je jen občas, tak až se mi bude chtít tak potom budu pátrat, ale chladící kapaliny je dost, tak nevim o co mu jde :)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...