Říjen 3, 200816 r A Škodovka by šponovala ceny do ještě komičtějších výšek, co? Jen dál a houšť konkurence.
Říjen 3, 200816 r No mame jednoho Ceeda jako firemni, naftu v kombiku a jako musim rict, ze zatim naprosta spokojenost. Najeto 30tis km za ten rok co ho mame a zavada byla jedina a to bylo neco se steracema. V zaruce opraveno a od te doby bez problemu, takze predpokladam, ze se koupi dalsi.
Říjen 4, 200816 r sestřenici asi 3 měsíce od koupě začla vyskakovat 5, rychlost. v servisu se to neprojevilo takže dál jezdí jen na 4 kvalty
Říjen 4, 200816 r Autor Vašo,sestřenice neumí asi řadit.Odborníci v servisu ano,proto se závada neporjevila. MichalF-dívali jste se na ty dveře-dost tam píšou o korozi
Říjen 4, 200816 r Cosby, nech toho, doteď neměli závady a kvůli tobě teď budou furt v servisu Sladká nevědomost
Říjen 4, 200816 r Sestřenka je voják z povolání a je z Bartošovic takže zná tvou lokalitu, tak bacha ať ti to tam nesrovná za ty nerozvážný řeči cos vypustil z úst
Říjen 4, 200816 r Vašo,sestřenice neumí asi řadit.Odborníci v servisu ano,proto se závada neporjevila.MichalF-dívali jste se na ty dveře-dost tam píšou o korozi Nene nekoukal sem ... kde presne to ma byt ?
Říjen 4, 200816 r Autor Michal-F---nevím,kde to má být,nemám Kiu. Vaša---Ona je z bartošek??Aha,tak to tam v těch kopcích ani tu 5 nedá.
Říjen 5, 200816 r Fórum Ceeda sledujem dosť dlho a na počet ľudí sa mi nezdá ten počet problémov - je ich akosi veľa...
Říjen 6, 200816 r Kluci, je pro nás pocta, že naše Kia fórum sledujete, jen tak dál Upraveno Říjen 6, 200816 r od snike
Říjen 6, 200816 r Tak sem dneska se ceedem najel cca 800km a musim rict, ze to auti je fakt povedene. S O1 to nejde vubec srovnavat a s OII bych hodne vahal co je lepsi z tech dvou. Kazdopadne zadna rez na aute neni ani naznakem.
Říjen 6, 200816 r Hurá, Snike sa vrátil, nezabudol na Škoda fórum Nebojte na vás jsem nezanevřel , chodím vás sem pravidelně sledovat Moje žlutá Fábijka navždy zůstane v mém srdíčku :wub: i když už skoro rok jezdím spokojeně v "konkurenčním" Cee´du SW :palec2: Upraveno Říjen 6, 200816 r od snike
Říjen 7, 200816 r ty vole jak může po roce reznout auto???? no to mi hlava nebere...!!! kámoš na chalupě má Ceeda od května... tak jsem zvědav... jak bude spokojený...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.