stihacka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Bohužel jsem musel přihlížet koupi jednoho z těchto korejských krumplů, ne přímo ceed, ale větší sourozenec carens (r.v.04). Nikomu takovou šunku nepřeju. Šíleně hlučný auto, interiér jak z favorita, zpracování a vybavení hrozný, začínající koroze... Ale jinak přeju majitelům mnoho šťastných kilometrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 To je hezky přínosnej příspěvek, jako kdybych napsal, že díky Oktávce I a jejím hrozným jízdním vlastnostem nepůjdu nikdy do škodovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jj asi tak. Jinak my mame ceeda v nafte a k te hlucnosti ... kam se sere octule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tak sorry no, jen moje poznatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Se nemusis omlouvat Ono precijen KIA jeste nez s ceedem prisla na trh tak jasne rikala, ze by to melo byt zlomove auto a ja si myslim, ze docela je. Od jeho uvedeni se prodejnost aut KIA zvedla o hodne moc %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To nepopírám, jen bych chtěl varovat před staršíma autama, ty jsou fakt ještě špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To máš ale jak se škodovkou pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Moji známi kúpili tiež Kiu. Jeden Ceed a druhý Rio. Ten čo má Ceed bol za jeden rok 7 krát v servise, závažné chyby. Ten druhý hneď na druhý deň sa mu roztrhol brzdový kotúč asi na 1 cm. Super Kórejský šmejd. A za tie peniaze? Ty woe, aké auto by bolo ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 To už můžu taky napsat že "Ford je mrdka". (citace kolegy kterej má Forda a nedá na něj dopustit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Moji známi kúpili tiež Kiu. Jeden Ceed a druhý Rio. Ten čo má Ceed bol za jeden rok 7 krát v servise, závažné chyby. Ten druhý hneď na druhý deň sa mu roztrhol brzdový kotúč asi na 1 cm. Super Kórejský šmejd. A za tie peniaze? Ty woe, aké auto by bolo ...... Jedna pani povidala Myslim, ze lepsi sou osobni zkusennosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Nikdo nebude hanit svoje auto si myslím.já jsem na auta úchyl,nevydrží mi víc než rok jedno auto,je to takový můj koníček.OII jsem měl už 3,ale přesto tvrdím,že jsou to předražené nic moc pekáče.na co nedám dopustit je starý Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 zásada: korejský auta vyráběný v Korei nebrat, japonský jen ty, co jsou z Japonska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Cosby má pravdu s tou OII, bohužiaľ... Ja som ale asi svetlá výnímka, čo nakydá na vlastné auto keď si to zaslúži - na náš Focus môžem len a len nadávať! Ale už sa to blíži, v apríli 2009 to príde - Focus z domu odíde Otázka je, čo príde... Viem, že OII to nebude, vidím to skôr na Ceed, alebo i30. Hlavne aby to bolo červené, malo klímu a parkasistent a samozrejme zrkadielka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 No vidíš to.Soused má Focus od novoty,rok 2001 a absolutně bez problému.Já měl 2001,najeto při prodeji 141000 a krom drobnosti taktéž bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 U každýho výrobku se najde spokojenej zákazník a totálně nasranej zákazník, svět není tak dokonalej aby se vyráběly dokonalý věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jojo na tom neco bude ... kolega mel facuse jako firemni auto 3 roky, ted ma passata o 2 generace novejsi auto a obcas zavzpomina co bylo na focusu lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Z hodně stran slyším,že auta po roku 2003-4 už nejsou to co bývaly.Na Starší Focuse,Passaty,OI,VW nedá nikdo dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ta koroze na ceedu..ty dveře...to je povrchová koroze?....jiank ceed ano...ale ještě lepší a mám osobní zkušenost i30.....troufnu si říct o stupeň lepší v kvalitě jak ceed...jiank jsem se svezl z eedem 1.4 s kamarádem Vlastikem Vlafim,Snike bude za jisté znát...a můžu říct jede...pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Z hodně stran slyším,že auta po roku 2003-4 už nejsou to co bývaly.Na Starší Focuse,Passaty,OI,VW nedá nikdo dopustit. Ano u OII jsou problematické TDI, ale jinak je to auto mnohem lepší jak OI. Stačí se posadit dovnitř a podívat se na pokrok v materiálech, konstrukci a kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Z hodně stran slyším,že auta po roku 2003-4 už nejsou to co bývaly.Na Starší Focuse,Passaty,OI,VW nedá nikdo dopustit. S Cosbym sa nedá inak, než súhlasiť! Bohužiaľ takáto istá je aj moja skúsenosť, a skúsenosť aj ďaľších ľudí... Pred pár rokmi sa začalo šetriť, znížila sa v rámci toho životnosť dielov a áut všeobecne, zjednodušili sa konštrukcie. Super akcie napr "Focus od 350tisíc Kč", "Fabia od 249tisíc" atď nie su pre naše modré oči, ale preto, lebo chcú všetci predať a zarobiť. A ak dokážu aj pri takto nízkych cenách zarobiť a prežiť, ako to auto musí vyzerať. Pozrite si, čo stáli autá pred pár rokmi, trebárs Fabia1, Focus, Octavia a pozrite, čo stoja tie autá (alebo ich priamy nástupcovia) dnes. Prečo sú lacnejšie? Pretože výrobca ušetril, nemusí to byť na prvý pohľad viditeľné, no udrie to do očí, keď človek to auto začne rozoberať - z vlastnej skúsenosti trebárs Focus vyrobený minulý rok v marci, alebo Fabia 1 po facelifte. Keď už sa šetrí aj na tom, že sa vynechajú bodové zvary, keď sa namiesto klasických šróbov začnú používať jednorázové plastové "zácvaky", skrátia sa káble o pár cm atď... Ak to pôjde takýmto tempom ďalej, nechcem vedieť, ako budú nové autá vyzerať za 5 rokov Indet, s tebou pre zmenu nesúhlasím, resp. povedal by som to tak, že súčasné nové OII sú určite lepšie, než súčasné nové OI (Tour). No ak by som si mal vybrať staršie auto a bol by výber rovnako stará OI hlavne s TDI 66 a 81kw alebo OII s TDI v podobnej výbave, bez váhania by som bral OI. Stačí sa pozrieť na inzeráty, aj priekupníci pochopili, že OII nie je až taký super kšeft, ako boli OI. OI aj FI boli v čase svojho nástupu vcelku revolučné autá, OII a FII sú bohužiaľ len šedý priemer... S týmto ale majú problémy viaceré automobilky, námatkovo spomeniem "revolučnú" Toyotu Auris, ktorá je podľa viacerých odborníkov zatiaľ to najhoršie, čo Toyota vyrobila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jj,souhlas s Igorem.nedávno jsem se bavil a kamarádem,co dělá va vývoji ve škoda auto a je to globální.Prostě né jen škoda,ale všechny automobilky se snaží šetřit,a podle toho to vypadá,nebo si myslíte,že cílem automobilek je vyrobit au´ták,aby Vám bez problému sloužil 10 let??Ba ne,opak pravda a je to vcelku vidět.Po záruce a začne se to srát.Ono to bylo už i v minulosti,ale to tu byl komunismus a u nás jen 120,ale mám na západě rodinu a tam,pokud to nebyli vyloženě sociáli tak drželi auto po dobu záruky,nebo max.5 let a pryč.Bohužel,musíme se s tím smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak tohle je známá skutečnost, že auta a obecně všecko okolo nás se dělá levněji a levněji ale tak, aby to nebylo vidět, posledni kvalitní auta byla v době MB W201 a BMW 5 E34 a Volvo i nějaká OOOO tam byla. Taky nemám problém nakydat hnůj na auto, co zrovna máme, zatím není důvod naštěstí, ale když byl problém s klepáním úchytu motoru u FRS, tak kdo mě zná, tak ví, jaký byly slova na adresu toho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Ale ale ale .... ja bych nasel spoustu povedenych novych vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 já též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 @mira: Samozřejmě že Vlafiho znám On i jeho autíčko jezdí moc pěkně Co je příčina reznutí se dozvíte tady http://www.kia-club.org/viewtopic.php?t=1885 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.