lewap1250 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Díky Udělal by někdo diagnostiku v okolí Plzně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewap1250 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Neměl by někdo na prodej řj volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Měl bych malou otázku, mám OI, rv 2002 a chystám se na montáž a zapojení MF volantu, ale mám navi DX typ A, bude mi fungovat can jednotka MF a celé zapojení po CANu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 V tomto případě musíš MF nakódovat jako neCAN. Pak to fungovat bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 A bude i v případě volantu z OII RS face? Chtěl bych mít funkční rádio, tempomat, ideálně maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Zdravim, tak trochu ozivim tuto temu, tiez mam zaujem o domontovanie multifunkcneho volantu, zaujima ma kabelaz, da sa zohnat original alebo ju treba vyrobit? Mam octaviu 2005, maxidot, tempomat, symphony...pripadne kto by vedel za poplatok namontovat (zapadne slovensko prip. prihranicne oblasti CR). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Tak skusim inak ked sa nik neozyva....poradte mi aspon, ci treba menit aj slimaka pod volantom...v aute uz tempomat je....a ci je mozne tu svorkovnicu na kabelazi niekde kupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Bodlak Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Ahoj Hoši, potřebuji jen vědět zda je potřeba měnit podvolantový kroužek na ten pro ESP nebo stačí ten původní? Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Zavisi aky rocnik mas...podvolantovy kruzok sa meni len v pripade predfaceu...cize do roku 2000...za tuto info vdacim uzivatelovi Vaša, za co mu dodatocne dakujem, volant zo superba funguje tak ako ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Ahoj, mám dotaz kde najdu ŘJ multifunkčního volantu a popřípadě jak vypadá. Fotka by bodla. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Na reléové desce, fotku bohužel teď nemám. To najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Bohužel nenajdu :-( chci si to dodělat, pokud seženu díly. A ještě ke všemu ne do OI ale do FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 to je úplně jedno kde to montuješ, na tom není nic zvláštního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 (editace) a že neporadíš, co k tomu budu na FI potřebovat a čeho se třeba vyvarovat a jestli to bude funkční jak má, jen tlacháš, do ŠKODY 120 to nedostanu, to jsem si jistej Taky děkuji všem co mi tu poradí a nabídnou pomoct (i rada postačí) Editováno: 24. Září 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 On to myslel tak že FI i OI má stejnou elektriku, hele nezlob se, když neumíš najít jednotku, na které je napsáno co je to za jednotku a víš kde ji hledat, jak chceš dodělávat MF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Nezlobím se, ale já vím jakou chci! je to č. 451 číslo dílu 1J0 907 487 A nebo jeho náhrada C. Je to tkzv. provedení či verze CAN Airbagový kroužek je stejný jako pro Fábii, páčky se měnit nemusí jsou stejné až na origo provedení pro multifunkční volant kde je jen tempomat ON nebo OFF. Dodělal jsem si komplet klimu, do auta kde nikdy nebyla (je to climatronic z FII/ROMM napasovanej do FI) a hafo věcí, tak asi o elektrice v autě už snad něco vím. To moje auto už má o hezkých pár ŘJ víc než mělo. A vše funkční bez žádných chybových hlášek. A dneska už vím jak vypadá i ta jednotka, (jako tkzv. velké dvojité relé s číslem 451, umístění releový box) 18 pinová svorkovnice pro jednotku - 4A0 937 529 A když nevím tak se zeptám!!!!!! A když mi někdo pomůže radou, tak to ocením a poděkuji. Nejsem Vševěd jako někteří tady na fóru, ani teoretik jako mnozí co tu tlachají o tom co kdyby či o tom co jde nebo nejde udělat. A myslím si že po konzultaci z mnoha lidmi co o tom něco vědí je to proveditelné, zprovoznit multifunkci v FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 To neříkám jenom, ale když ti napíšu že je na reléovým boxu tak už není problém najít, to relé to na sobě má napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Ještě se zeptám, jestliže bych sehnal provedení CAN, umí ovládat CANové rádio? Nebo to musí být jen DX navigace, máte s tím někdo zkušenost? Předem děkuji za jakékoli info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Umí, CAN jednotka se pak nechá nakódovat i jako neCAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Super moc děkuju, takže Smyphony z FI CAN - co se zobrazuje na maxidotu bude chodit. Paráda moc děkuju za info. Teď to všechno jen poshánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Hele, poschánět se to dá :-) ale těžce, zeptám se, měl jsem nabídku kompletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 To by bylo prima, ale potřebuju CAN !!! Předem moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ja som dorabal multivolant teraz v lete, volant je rovnaky v octavii I ako v Superbe I, takisto aj riadiaca jednotka (rele), tiez pasuje z passata b5, akurat ma cervene podsvietenie tlacidiel (da sa prerobit). Packu pokial mas tempomat menit nemusis, da sa prerobit. Vyskusaj oslovit ludi, ktori rozpredavaju auta dovezene napr. z anglicka, octavii s multivolantom je sice malo, ale superbov je dost. Ked uz budes kupovat, nezabudni aj protikus k riadiacej jednotke s aspon par cm kablov, usetri to dost roboty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Já mám bohužel kontakt jen na Fabiatiky, protože sháním nějaké drobnosti pro sebe. Ale na O I nebo Supa I jsem nic nesháněl. Uvidím se poptám, když seženu seženu když ne svět se nezboří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Hele, tak by sada měla být ještě volná až budu vědět víc, pošlu kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.