cupijbc Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 nevite kde sehnat ty spryncle do ofuku? mam asi tri ulomeny a nechce se mi kupovat cely komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Samotné nikde nekoupíš, kup sina vrakáči celej jeden ofuk za pade a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 no kdyby to za pade meli tak to vezmu, ale v okoli jsou na vrakaci sami vydridusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolicecek Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nevite kde sehnat ty spryncle do ofuku? mam asi tri ulomeny a nechce se mi kupovat cely komplet Taky bych bral, kdyby měl někdo navíc, i klidně celej ofuk za rozumnou cenu. Žádnej vrakáč po ruce nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 tak nakonec sem sehnal celej prostredni za hezky penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Taky bych bral, kdyby měl někdo navíc, i klidně celej ofuk za rozumnou cenu. Žádnej vrakáč po ruce nemám.. ty potrebujes jenom ty spryncle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolicecek Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Jo jo..stačili by mě...,ale když by byl celej ofuk za rozumnou cenu tak bych bral..přendal bych si je.. Editováno: 4. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 taky bych bral ale jen jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzís Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Poradíte, jak se ty ofuky z palubky vyndavají? Ten u spolujezdce mi přestal natáčet lamely. Nerad bych to tradičně zrýpal šroubovákem. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazOfuku.htm tady je to dobre popsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Ty ofuky hodně prodávaj na aukru tam jsem je vyděl hodněkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwing Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak nakonec sem sehnal celej prostredni za hezky penize máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.