Dafe Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ahoj sem novým majitelem Octavie 1.6 i 74 kw r.v. 2000 a mám problém při rozjezdu a občas v zatáčkách mi lupe ( kovový zvuk ) v sedačce u vtom pojezdu co je u prahu dá se stím něco udělat ? Děkuji za odpovědi Dafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Ahoj,mam stejny motor a dela mi to to same, v nejake zatacce,nebo asi i pri rozjezdu v tom lupne,ale neprijde mi to ani jako kovovy,proste jakoby uvolnene neco. Budu to resit vymenou komplet sedacek za RS...protoze mi pripada ze i spolujezdcova na prejezdech hrbu drnci ,kdyz nan i nikdo nesedi.. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tento problem tu bol rieseny, pohladaj lepsie. Pre zakladne info - je to bud pojazd (vydraty plastovy diel na strednej lyzine), alebo ak mas bedrovu opierku, tak ta. Dandiel: necituj posledny prispevok, je to proti pravidlam fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 taky mi tam lupe, mam oktavku 2000 4x4 TDI a uz jsem měnil uložení pojezdu, predface tam ma gumovy silentblok za face kde jsou pružiny, gumy byly pootočené ale přesto lupavý zvuk nezmizel při záměně a pěkně me to sere....kdo to vyřešil ať se s ostníma podělí;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Co mam skusenost tak bedrova opierka skor vrzga ako lupe.... Co sa lupania tyka, zpravidla byvaju pricinou vymackane trubkove panty na pantografe (mechanizmus zdvihania sedacky). Viac informacii tu: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=28&a...p;hilit=svornik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan6 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ahoj, mně také lupe sedačka u řidiče.Je to určitě uvolněná bederní opěrka, je to jako když se prohýbá tabule plechu a ten lupe.Bez rozebrání sedačky to asi nepůjde spravit.Kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Co mam skusenost tak bedrova opierka skor vrzga ako lupe....Co sa lupania tyka, zpravidla byvaju pricinou vymackane trubkove panty na pantografe (mechanizmus zdvihania sedacky). Viac informacii tu: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=28&a...p;hilit=svornik je tu někdo kde by věděl jestli se dají ty tyčky co to vyklání způsobují koupit nové ??? Kód už by byl asi moc že???? Moc děkuju. Editováno: 10. Únor 2009, autor: veselyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.