Ragnar Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 asi jsem už starej dědek, ale taky máte husinu, když to slyšíte? P.S. není mi ještě ani 30! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Je to nazpívané na píseň z westernu "Tenkrát na západě",podle mě lepší než originál,slyšel jsem to už dávno a to mi je už přes 30. Je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jo vim o tom, že je to z toho westernu a samozřejmě že tu písničku znám i z dřívějška, ale prostě jsem si na ni ted vzpoměnl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nejhezci na tom je ze takovou zpevacku po revoluci pekne odstrcili (zpivala u nas v hospode za par petek,Havirov-Luna) a cpali nam umelce jako Lunetik a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Krásná píšeň a bezva western " Tenkrát na západě " , v hlavní roli Charles Bronson; Henry Fonda ; Claudia Cardinale ! Já už pamatuju fakt hodně (44) Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Přesně, kdykoliv tu písničku slyším, tak mně běhá příjemně mráz po zádech..je to hodně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ty krávo!!! tady je sentimentálních třicátníkůůůůů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 kolega jí nedávno poštěl v práci no masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Pokud se nepletu, tak ten film Tenkrát na západě byl prohlášený jako nejlepší western všech dob a to i díky té písničce (originál) ale tato verze od Špinarky je lepší. Mě se ten film moc líbí a při poslechu té písničky (od Špinarky) mi taky běhá mráz po zádech a to mi je 20 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Slysel jsem na zivo a aplaus co sklidila supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak ona Špinarka má víc skvělých kousků - kdo z nás byl na vojně nemůže zapomenout na Jawu 250 Ale tahle je fakt dobrá A to už pamatuji dost, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) Jo pánové čas letí ,ja jsem chodil tančit do stejného sálu v Havířově do AZetu(na čaje o páté)jako ona ,ale to ještě nebyla tak slavná je to už hodně dávno Editováno: 12. Říjen 2008, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) a nebo http://uk.youtube.com/watch?v=HmBEWkUWeo8 http://uk.youtube.com/watch?v=M6SNb289PPs&...feature=related Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 hvezda na vrbe slavici a jeste k tomu z madridu:) ze by nejaka marmelada.....vlastne pomada:) nejaka leta.....myslim, ze sakali leta;) arnost a jeho disco.... klasika.....velmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Když to tu čtu tak si konečně nepřipadám sám sobě blbě když mi v autě hraje Kubišová a ostatní z let 60tych a 70tych a teď sem si sehnal CD Spívající dovadlo Rokoko a to je teprv bomba na poslech.(35let) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.