Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

asi jsem už starej dědek, ale taky máte husinu, když to slyšíte? :palec2:

P.S. není mi ještě ani 30!

Je to nazpívané na píseň z westernu "Tenkrát na západě",podle mě lepší než originál,slyšel jsem to už dávno a to mi je už přes 30. Je to super. :specool:

• Autor

jo vim o tom, že je to z toho westernu a samozřejmě že tu písničku znám i z dřívějška, ale prostě jsem si na ni ted vzpoměnl :)

nejhezci na tom je ze takovou zpevacku po revoluci pekne odstrcili (zpivala u nas v hospode za par petek,Havirov-Luna) a cpali nam umelce jako Lunetik a podobne :D

Krásná píšeň a bezva western " Tenkrát na západě " , v hlavní roli Charles Bronson; Henry Fonda ; Claudia Cardinale !

Já už pamatuju fakt hodně (44)

Upraveno od Mi-rek1,8T

Přesně, kdykoliv tu písničku slyším, tak mně běhá příjemně mráz po zádech..je to hodně dobrý :palec2::palec2:

ty krávo!!! tady je sentimentálních třicátníkůůůůů!!! :smich:

kolega jí nedávno poštěl v práci no masakr

Pokud se nepletu, tak ten film Tenkrát na západě byl prohlášený jako nejlepší western všech dob a to i díky té písničce (originál) ale tato verze od Špinarky je lepší. Mě se ten film moc líbí a při poslechu té písničky (od Špinarky) mi taky běhá mráz po zádech a to mi je 20 let... ;)

Slysel jsem na zivo a aplaus co sklidila supa.

Tak ona Špinarka má víc skvělých kousků - kdo z nás byl na vojně nemůže zapomenout na Jawu 250 ;) Ale tahle je fakt dobrá :specool: A to už pamatuji dost, bohužel :(

Jo pánové čas letí ,ja jsem chodil tančit do stejného sálu v Havířově do AZetu(na čaje o páté)jako ona ,ale to ještě nebyla tak slavná je to už hodně dávno ;)

Upraveno od Neználek

Když to tu čtu tak si konečně nepřipadám sám sobě blbě když mi v autě hraje Kubišová a ostatní z let 60tych a 70tych a teď sem si sehnal CD Spívající dovadlo Rokoko a to je teprv bomba na poslech.(35let)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.