Publikováno Říjen 8, 200816 r asi jsem už starej dědek, ale taky máte husinu, když to slyšíte? P.S. není mi ještě ani 30!
Říjen 8, 200816 r Je to nazpívané na píseň z westernu "Tenkrát na západě",podle mě lepší než originál,slyšel jsem to už dávno a to mi je už přes 30. Je to super.
Říjen 8, 200816 r Autor jo vim o tom, že je to z toho westernu a samozřejmě že tu písničku znám i z dřívějška, ale prostě jsem si na ni ted vzpoměnl
Říjen 9, 200816 r nejhezci na tom je ze takovou zpevacku po revoluci pekne odstrcili (zpivala u nas v hospode za par petek,Havirov-Luna) a cpali nam umelce jako Lunetik a podobne
Říjen 9, 200816 r Krásná píšeň a bezva western " Tenkrát na západě " , v hlavní roli Charles Bronson; Henry Fonda ; Claudia Cardinale ! Já už pamatuju fakt hodně (44) Upraveno Říjen 9, 200816 r od Mi-rek1,8T
Říjen 9, 200816 r Přesně, kdykoliv tu písničku slyším, tak mně běhá příjemně mráz po zádech..je to hodně dobrý
Říjen 11, 200816 r Pokud se nepletu, tak ten film Tenkrát na západě byl prohlášený jako nejlepší western všech dob a to i díky té písničce (originál) ale tato verze od Špinarky je lepší. Mě se ten film moc líbí a při poslechu té písničky (od Špinarky) mi taky běhá mráz po zádech a to mi je 20 let...
Říjen 12, 200816 r Tak ona Špinarka má víc skvělých kousků - kdo z nás byl na vojně nemůže zapomenout na Jawu 250 Ale tahle je fakt dobrá A to už pamatuji dost, bohužel
Říjen 12, 200816 r Jo pánové čas letí ,ja jsem chodil tančit do stejného sálu v Havířově do AZetu(na čaje o páté)jako ona ,ale to ještě nebyla tak slavná je to už hodně dávno Upraveno Říjen 12, 200816 r od Neználek
Říjen 15, 200816 r a nebo http://uk.youtube.com/watch?v=HmBEWkUWeo8 http://uk.youtube.com/watch?v=M6SNb289PPs&...feature=related Upraveno Říjen 15, 200816 r od Majký
Říjen 21, 200816 r hvezda na vrbe slavici a jeste k tomu z madridu:) ze by nejaka marmelada.....vlastne pomada:) nejaka leta.....myslim, ze sakali leta;) arnost a jeho disco.... klasika.....velmi dobre
Říjen 21, 200816 r Když to tu čtu tak si konečně nepřipadám sám sobě blbě když mi v autě hraje Kubišová a ostatní z let 60tych a 70tych a teď sem si sehnal CD Spívající dovadlo Rokoko a to je teprv bomba na poslech.(35let)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.