Foxer Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Prosím nevíte někdo na jaký klíč ( 6hr, torx, imbus ?? - velikost ) je výpustný šroub olejové vany na Octavii 1,9 TDi 66kW r.v. 1999 ? Chystám se v sobotu měnit olej v motoru a nemám právě kompletní sadu torxů tak abych nepřišel na buben. Budu vděčný za nějakou rychlou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ty je to normal sestihran, ale ted normalne nevim jesi 14 nebo 16 myslim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxer Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 díky za velmi rychlou odpověď !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Je to na kluc cislo.19!!!! :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 jj je to na 19 kluc a vie niekto este rozmery podlozky pod srob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1L7 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Dávám nový šroub i s podložkou. Komplet stojí 30kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 tak tak treba vymenit al srob aj podlozku 35sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 ZDAR CHLAPI KDYŽ SEM MĚNIL POPRVÉ OLEJ, TAK MĚ MÁLEM TREFIL ŠLAK. VÝPUSTNÝ ŠROUB NA OLEJOVÉ VANĚ MĚL STRŽENÝ ZÁVIT A ASI JE POŠKOZENÝ I ZÁVIT VE VANĚ, TEN KDO MĚL TO AUTO PŘEDE MNOU BYL ZŘEJMĚ VELICE SILNÝ ČLOVĚK / MAGOR / NEVÍTE NĚKDO CO S TÍM, JAK BY TO ŠLO OPRAVIT, JÁ SEM TAM DAL PROZATÍM TEFLONOVOU PÁSKU CO SE POUŽÍVÁ NA VODOVODNÍ ŠROUBENÍ, NIC JINÉHO MĚ NENAPADLO. DÍK ZA KAŽDOU RADU, JENOM MI PROSÍM VÁS NERAĎTE, ŽE SI MÁM KOUPIT NOVOU VANU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...24&hl=závit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.