Přejít na obsah

Foxer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Foxer

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jj pneu 16" já jsem se překlepl v tom odkazu, ale spíš jsem myslel jestli ty disky udrží tu 1.9TDI.
  2. já když mě nejde něco povolit tak po šroubu bouchnu z čela kladivem aby se odrazil a z 90% to pomáhá
  3. Rozhoduju se jaké disky koupit na léto tak jsem trochu vybíral a našel jsem toto: http://www.barum-pneu.cz/detail/71699/alu-kola/skoda-atria/ a na ně bych obul: http://www.barum-pneu.cz/detail/58940/pneu...000-205-65-r15/ Myslíte že tyto disky můžu použít na Octavii 1,9 TDI 66kW r.v. 1999. Mimochodem 16" kola mám ve velkým techničáku jako alternativu.
  4. Foxer

    číslo motoru

    Taky by mě zajímalo jak takovou situaci řešit. Nedávno jsem si koupil O1 1999 66kW ( dovoz D ) a když jsem byl na evidenčce tak mi řekl že není čitelný typ motoru ale ukecal jsem to ale že příště na STK bude problém. Tak jestli někdo bude psat do Škodovky tak sem pak hoďte jak na to.
  5. Foxer

    Jaký olej

    Tak já jsem použil do 1.9 TDi 66kW 171000km Shell Helix Diesel Plus VA 5W-30 tak uvidím jestli to nebude žrát. Jo a v návodu jsem našel že při použití 5W30 se nesmí motor dlouhodobě zatěžovat a používat ve vysokých otáčkách. Kolik je myšleno vysoké otáčky, a zátěž je přece i s otáčkama na dálnici nebo ne?
  6. Foxer

    rada O1

    Návod nemám ale stahnu si ho. Jinak díky za odpověď a odkaz.
  7. Jak se k tzomu dostanu tak zkusím přidat VAGem a když to nebude lepší tak pujdu po mech. částech.
  8. Foxer

    rada O1

    Do autoškoly jsem chodil, mám maturitu a jezdím jako profesionální řidič náklaďáku ale nevím jestli je u O1 normální že kontrolka mazání zhasne před startem motoru a jedíné co svítí je ruční brzda a dobíjení pane chytrý!
  9. Foxer

    rada O1

    Na mé O1 1999 66kW když zapnu klíč tak se kontrolky rozsvítí ale jak postupně zhasínají tak zhasne i kontrolka mazaní je to normání nebo není?
  10. Tak dnes jsem se dostal k tomu vyzkoušet to čidlo. Po dojetí jsem na zahřátem motoru odpojil čidlo teploty - nešel budík a žhavilo to, ale start byl o dost rychlejší takže to bude asi tím čidlem teploty. Zkusím koupit nové a uvidím.
  11. díky za velmi rychlou odpověď !!
  12. Prosím nevíte někdo na jaký klíč ( 6hr, torx, imbus ?? - velikost ) je výpustný šroub olejové vany na Octavii 1,9 TDi 66kW r.v. 1999 ? Chystám se v sobotu měnit olej v motoru a nemám právě kompletní sadu torxů tak abych nepřišel na buben. Budu vděčný za nějakou rychlou odpověď.
  13. Tak zatím díky za rady, jak se k tomu dostanu tak zkusím odpojit to čičlo vody a zkusím to nastartovat.
  14. Zdravím, koupil jsem si Octavii 1,9 TDi 66 kW r.v. 1999, 170 000 km, a mám problém se startováním. Studený motor chytne na 2-3 otočky ale teplý motor strašně dlouho točí než nastartuje, nevíte někdo čím by to mohlo být?? Zatím jsem se do ničeho nepouštěl má to teprv týden ale plánuji rozvody, oleje a všechny filtry.
×
×
  • Vytvořit nový...