vitezslav2 Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Tak už patřím taky do klubu. Zkoušel jsem to savem tak uvidím.Jen mě napadlo, nemůže tam to savo udělat nějakou neplechu na kabeláži atd.? Editováno: 11. Únor 2018, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 savo zůstane v podkladu a jako sůl bude vázat vodu, potažmo podporovat opětovné usazení plísně a mimoji jiné také korozi. Příště bych použil nějaký přípravek bez chloru - ty sice nemají bělící účinek, takže mtzvá plíseň "nezmizí", nicméně ji to také zahubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Tak jsem to nouzově vyřešil takhle.Odřízl jsem kraje tak, aby to neleželo na plechu a nesáklo to vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.