jvees69 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 No zní to zajímavě, tak snad do budoucna.. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Před použitím Nerty musíš auto oplachnout wapkou, tím se neějakých nečistot také zbavíš, potom aplikuješ Nertu. Zatím jsem ji použil celkem 3x pokaždé 100% účinnost. Důležité je mít wapku a přísavnou nádržkou na saponát, která má regulaci přisávání saponátu(nerty).Hlavně nepoškrábeš lak auta jako v kartáčové myčce. koukni na www.impex.cz tam je otom všechno, případně ti dokážou poradit. Máš nějaký real foto po umytí,uschnutí auta...?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Dobrej nápad.. Jak píše najmis, mohl by jsi nám sem hodit nějaký fotky, abychom si dokázali představit, jak efektivní ten tvůj "systém" doopravdy je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Dobrej nápad.. Jak píše najmis, mohl by jsi nám sem hodit nějaký fotky, abychom si dokázali představit, jak efektivní ten tvůj "systém" doopravdy je.. fotky, žádné nemám, auto jsem sprchoval včera ale do budoucna sem nějaká dám, bude to záležet na počasí, nesmí být pod nulou:-) (možná o víkendu) vyfotím auto zasněžené pěnou a umyté. ještě k tomu sušení:auto vždy po mytí sušim jelenicí, aby se do kapek nenachytal prach..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 o.k. a konkrétně v tom přípravku,který používáš ty je nějakej vosk nebo něco...?Aby sme pak mohly podle toho posoudit učinek... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 o.k. a konkrétně v tom přípravku,který používáš ty je nějakej vosk nebo něco...?Aby sme pak mohly podle toho posoudit učinek...Díky. na voskování používám NERTA BIO POLISH: http://www.impex.cz/produkty/nerta/exterie...bio-polish.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 fotky, žádné nemám, auto jsem sprchoval včera ale do budoucna sem nějaká dám, bude to záležet na počasí, nesmí být pod nulou:-) (možná o víkendu)vyfotím auto zasněžené pěnou a umyté. ještě k tomu sušení:auto vždy po mytí sušim jelenicí, aby se do kapek nenachytal prach..... To by bylo vážně supr Taky sušim jelenicí jelenice for ever.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 na voskování používám NERTA BIO POLISH: http://www.impex.cz/produkty/nerta/exterie...bio-polish.html Díky za link...jde mi jen o učinek toho přípravku na mytí... Tekutým voskum moc nevěřím....není nad ruční práci s tuhým voskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Díky za link...jde mi jen o učinek toho přípravku na mytí... Tekutým voskum moc nevěřím....není nad ruční práci s tuhým voskem... souhlas, nad tuhý vosk nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Díky za link...jde mi jen o učinek toho přípravku na mytí... Tekutým voskum moc nevěřím....není nad ruční práci s tuhým voskem... účinek aktivní pěny je GOOD měl jsem auto šedivý od soli a bláta-hlavně zadek-lapač nečistot ze silnice.... vše se umylo bez houby a poškrábání laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Pěna Po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Pěna Po no Fabia to sice není : , ale princip je stejný... Editováno: 19. Únor 2008, autor: cluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Hezký.... wapka kterou máme nemá regulaci na nádobku pro saponáty...tak to by mě asi vyšlo draho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 ještě jedna, tady je to víc viditelný Před Pěna Po oplachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 To není fabia viď?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 To není fabia viď?? to maj doma pěknej vozovej park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 jo angláni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 to maj doma pěknej vozovej park jj, to každopádně.. ale neměnil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Dneska jsem si umyl svojí žlutou Fábii a po zimě se mi na laku objevilo spoustu černých(asi asfalt) a hnědých(vypadají jako rez,ale dá se to nehtem seškrábnout a na laku to nezanechá stopy a je to i na plastech) teček.Existuje nějaký přípravek na jejich odstranění. Poradíte mi někdo. A jaké používáte autošampóny(s voskem nebo bez vosku). Docela rád bych zkusil tuhý vosk na konzervaci laku.Jaký je na to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 to mi povídej, ty černý tečky sou hnus.. nehtem to dolů jde jak říkáš, ale houbou plošně to nějak nebere co?? Bylo by fakt dobrý zjistit co na to.. Myslim, že by mohla pomoct drsnější houba, ale zas na druhou stranu, radši tečky než poškrábanej lak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 černý tečky třeba máslem, nebo jsou na to i spešl odstraňovače třeba Sonax má tady odstraňovač asfaltových skvrn a vosku a odstraňovač vzdušné koroze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Fíha.. to je dobrý.. Teda musim se přiznat, že jsem fakt nevědě že něco takovýho existuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš7 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nejlepší je auto nemýt - neláká lapky. Zase na druhou stranu není atraktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 černý tečky třeba máslem, nebo jsou na to i spešl odstraňovače MÁSLO JE NA CHLEBA........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nejlepší je auto nemýt - neláká lapky. Zase na druhou stranu není atraktivní. to je fakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.